Sinus pisze:Spoko, tylko jak on atakuje, kłamie, pomimo, że wystarczy się cofnąć o dwa dni w czasie na forum, to trzeba reagować, bo pomawianie, sugerowanie kłamstwa od razu powinno się nagłośnić i ukarać, tak jak zrobiłem, pokazując czano na białym prawdę. Tylko sprostowałem jego fake news

. Dla mnie nie ma tematu, daje go w ignory i nie będzie więcej mojej reakcji na jego bajki.
Z góry przepraszam za OT, ale to forum po raz pierwszy od dłuższego czasu jest fajne i
bardzo chciałabym aby tak pozostało. Dlatego bardzo mnie irytuje to, co robisz, Sinus bowiem drażnisz obecnych tu dżentelmenów, na dodatek niezbyt składnie
Przepraszam Adminie zatem za OT ale wyczyśćmy wątek do końca bowiem samo usuwanie postów nic nie da.
Sinus, w poście który został usunięty a do którego się odwołujesz, odsyłasz XAB do danych z
20 marca, godziny wieczorne, kwestionujesz też lukę na DAX przy otwarciu następnego dnia. Zarzucasz też XAB brak należytej staranności i z Niego kpisz. Jakby przez głowę przeleciała Ci myśl, że odwrócisz kota ogonem: służę kopią Twego posta.
Cofnijmy się zatem o wspomniane dwa dni:
Sinus pisze:20 mar 2018, 01:14
przestawiłem sie na s na dax, całe depo, a jak.
Zarzucając XAB niedbałość powołujesz się na dane o 24 godziny późniejsze w stosunku do czasu rzekomej inwestycji całego depo

I zarzucasz Mu kłamstwo a to już jest najnormalniej w świecie brzydkie i paskudne, bo XAB nie mija się z prawdą.
Skoro ja, niewiasta która z założenia ma tylko o jeden zwój więcej niż koń, byłam w stanie policzyć Twoją nocną stratę w 10 sekund (procentowo, nie kwotowo, i jest to wartość dwucyfrowa), to obecni tu dżentelmeni zrobili to w 3 sekundy a jeśli nie skomentowali to tylko dlatego, że mają na głowie sprawy istotniejsze aniżeli przekomarzanie się z wirtualnym, niby nowym a jednak dziwnie znajomym, bytem.
Zatem serdecznie i nad wyraz uprzejmie zwracam się do Ciebie z prośbą: zaprzestań wkurzania moich tu kolegów, bo fajniejsze są wykresy niż przepychanki.
Z góry serdecznie dziękuję.