DayTrading: Piątek 23.03.2018
- Administrator
- Admin
Re: DayTrading: Piątek 23.03.2018
Uwaga na indeksy, jak nie obronią zaraz dzisiejszych minimów to przepaść (wg mnie bardziej prawdopodobne).
- harymilloki
- Maniak
Bradzo mozliwe ... Jestem w S od 12234Administrator pisze:Uwaga na indeksy, jak nie obronią zaraz dzisiejszych minimów to przepaść (wg mnie bardziej prawdopodobne).
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Ale zarobiłem dzisiaj forsy. Nie wiem czy mi się tyle zmieści na rachunku bankowym

The only way is up
A na czym?TsunamiPL pisze:Ale zarobiłem dzisiaj forsy. Nie wiem czy mi się tyle zmieści na rachunku bankowym![]()
Dax, edek, ujekCblondyn pisze:A na czym?TsunamiPL pisze:Ale zarobiłem dzisiaj forsy. Nie wiem czy mi się tyle zmieści na rachunku bankowym![]()
-- Dodano: pt 23-03-2018, 17:21 --
Zapomniałbym na eur/try też trochę wpadło.
Wczoraj ktoś mi przypomniał o tej parze.
The only way is up
Tsunami, pokaż statement za dziś 

- Kazimierz S
- Pasjonat
b. dobry komentarz> Własny czy przedruk?Administrator pisze:Dax, sapina i inne główne indeksy mają otwartą drogę w przepaść. Szczególnie, że dzienniki pozycji (np. outlook na myfxbook) pokazuja nawet 90% osób w longach na sapinie. Byki mają ostatni dzień na skontrowanie i przekręcenie wczorajszych świeczek na zakończenie tygodnia, ale jak do tej pory słabo im idzie i wg mnie nie dadzą rady, więc kontynuacja spadków (mogą być duże) wraz z dożynkami możliwa.
Dolar powinien dalej osłabiać się globalnie (średnioterminowo) w stosunku do głównych par: kabel long, edek long, ujek short (droga do 100 otwarta).
A jak będzie dzisiaj okaże się na zakończenie sesji
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
- Administrator
- Admin
woj55 własny komentarz, przy przedruku trzeba podać źródło
Ostatnio dużo gram, więc moje spojrzenie na rynek mogę wrzucić. Chociaż wolę grać średnioterminowo.
sinus, XAB przestańcie proszę się przekomarzać bo będę kasował. Rynek Was zweryfikuje i saldo na koncie.

sinus, XAB przestańcie proszę się przekomarzać bo będę kasował. Rynek Was zweryfikuje i saldo na koncie.
tu nie chodzi o przekomarzanie ale on po prostu klamie
nie ma sprawy skonczylem temat
nie ma sprawy skonczylem temat
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora