DayTrading: Piątek 23.03.2018

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 24 mar 2018, 00:00

Wzrost
4
50%
Bez zmian
1
13%
Spadek
3
38%

Liczba głosów: 8

Awatar użytkownika
Sinus
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 23.03.2018

Nieprzeczytany post autor: Sinus »

Post22 mar 2018, 23:02
Post20 mar 2018, 00:14
przestawiłem sie na s na dax, całe depo, a jak.

Dziękuje, dziękuję sobie :), a kreski jakiś tam mistrzów dalej nie zarabiają :). Jutro wycinka L i potem delikatne L. Grać to trzeba umić i mieć wyczucie i czytać dużo, bo kreski to rysują dzieciaki lub kolesie, co chcą na to złapać kasę do grania innych, źle to zawsze się kończy, kto umoczył depo przez kogoś, proszę na priv :), pomogę rozwiązać problem

Ktoś skorzystał, lub jeszcze korzysta? czy tak mnie nie lubicie, że nawet na swoje pieniądze się po obrażaliście? :)
PiS forever

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

TsunamiPL pisze: A wczoraj dołożył jak pisał Świeżak 2,5 bańki.
Tak, ale 5 baniek mu zostało, wycofał i robi przerwę od gry. Zacznie na nowym koncie od 100k za jakiś tydzień lub 2 tygodnie. Bardzo mądre podejście.

PS.. Ja juz odpuszczam . Mam dostyć tej szarpaniny. Już mnie nieźle poharatali..długa droga jeszcze przede mną..Wczoraj +5,5, dziś -10k. Dałem się złapać na grubo..na L. Czas na przerwę. :/
Ostatnio zmieniony 23 mar 2018, 15:19 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 3 razy.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Awatar użytkownika
Kazimierz S
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kazimierz S »

Sądzę, że jeszcze dzisiaj nowy dołek na DAX - chociaż na razie nie stawiam całego depo - parę dni temu nieźle mnie przewiozło i jeszcze całkiem nie doszedłem do siebie :lol: :mrgreen: .

Musiałem zmienić posta, bo ktoś tu wpisy przede mną pozmieniał, ciekawe kto... :lol: .
Ostatnio zmieniony 23 mar 2018, 16:43 przez Kazimierz S, łącznie zmieniany 1 raz.
Miód kupuj tylko Polski.

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

Traderzy nawigatora przerwę robią tylko w weekendy :lol:
The only way is up

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MERLIN »

DAX potencjalnie do 44,7-50 fibo -gwarancji nie daje wzór 5,0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Administrator
Admin
Admin

Nieprzeczytany post autor: Administrator »

Dax, sapina i inne główne indeksy mają otwartą drogę w przepaść. Szczególnie, że dzienniki pozycji (np. outlook na myfxbook) pokazuja nawet 90% osób w longach na sapinie. Byki mają ostatni dzień na skontrowanie i przekręcenie wczorajszych świeczek na zakończenie tygodnia, ale jak do tej pory słabo im idzie i wg mnie nie dadzą rady, więc kontynuacja spadków (mogą być duże) wraz z dożynkami możliwa.

Dolar powinien dalej osłabiać się globalnie (średnioterminowo) w stosunku do głównych par: kabel long, edek long, ujek short (droga do 100 otwarta).

A jak będzie dzisiaj okaże się na zakończenie sesji :)

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

Witam,

Pozycje w Zlocie... kto byl wytrwaly ten moze cos zarobi ... Wiecej info, tylko PRIV
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
Administrator
Admin
Admin

Nieprzeczytany post autor: Administrator »

harymiloki ladnie. Wg mnie zloto i szczególnie srebro to ŚREDNIOTERMINOWO mocne wzrosty (szczególnie jeżeli indeksy walna to inwestorzy będą przechodzić na bezpieczne aktywa). Do srebrna przymierzam się od dłuższego czasu :)

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

Administrator pisze:harymiloki ladnie. Wg mnie zloto i szczególnie srebro to ŚREDNIOTERMINOWO mocne wzrosty (szczególnie jeżeli indeksy walna to inwestorzy będą przechodzić na bezpieczne aktywa). Do srebrna przymierzam się od dłuższego czasu :)
Dzieki. Jeszcze w tamtym tygodniu bylem prawie - 30 K Ale przyzwyczilem sie ze nie zawsze sie zarabia. Wytrwalosc sie liczy, opanownaie no i oczywiscie AT. Poczekam jak sie zakonczy sesja, mam juz Take Profit w srednim terminie okresony, potem odwrot.

Co do twojej sugesti zgadzam sie. Tym bardziej ze korelacja GOLD INDEKSY (szczegolnie DAX) zaczyna wracac. Nie pochwalam podejscia Fundamentalnego ale twoje podejsice do sytuacji jest ok ... Moim zdnaiem a nie kazdy musi sie z nim zgadzac.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

Sinus pisze:Post22 mar 2018, 23:02
Post20 mar 2018, 00:14
przestawiłem sie na s na dax, całe depo, a jak.

Dziękuje, dziękuję sobie :), a kreski jakiś tam mistrzów dalej nie zarabiają :). Jutro wycinka L i potem delikatne L. Grać to trzeba umić i mieć wyczucie i czytać dużo, bo kreski to rysują dzieciaki lub kolesie, co chcą na to złapać kasę do grania innych, źle to zawsze się kończy, kto umoczył depo przez kogoś, proszę na priv :), pomogę rozwiązać problem

Ktoś skorzystał, lub jeszcze korzysta? czy tak mnie nie lubicie, że nawet na swoje pieniądze się po obrażaliście? :)
dobry bajer ale ja daxa gram i gdy napisales ze cale depo postawiles na daxa 1 raz to jeszcze uroslo ze 100 pip
wiec bylo dodac tylko ze grac bez sl bo was wytnie
ale to oczywiscie nie jest wazne bo tylko niektorzy to pamietaja
zdrowa bajerlandia ma sens ale pamietac nalezy co sie pisze :568: bo to mozna sprawdzic
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Zablokowany