Post20 mar 2018, 00:14
przestawiłem sie na s na dax, całe depo, a jak.
Dziękuje, dziękuję sobie

Ktoś skorzystał, lub jeszcze korzysta? czy tak mnie nie lubicie, że nawet na swoje pieniądze się po obrażaliście?

Tak, ale 5 baniek mu zostało, wycofał i robi przerwę od gry. Zacznie na nowym koncie od 100k za jakiś tydzień lub 2 tygodnie. Bardzo mądre podejście.TsunamiPL pisze: A wczoraj dołożył jak pisał Świeżak 2,5 bańki.
Dzieki. Jeszcze w tamtym tygodniu bylem prawie - 30 K Ale przyzwyczilem sie ze nie zawsze sie zarabia. Wytrwalosc sie liczy, opanownaie no i oczywiscie AT. Poczekam jak sie zakonczy sesja, mam juz Take Profit w srednim terminie okresony, potem odwrot.Administrator pisze:harymiloki ladnie. Wg mnie zloto i szczególnie srebro to ŚREDNIOTERMINOWO mocne wzrosty (szczególnie jeżeli indeksy walna to inwestorzy będą przechodzić na bezpieczne aktywa). Do srebrna przymierzam się od dłuższego czasu
dobry bajer ale ja daxa gram i gdy napisales ze cale depo postawiles na daxa 1 raz to jeszcze uroslo ze 100 pipSinus pisze:Post22 mar 2018, 23:02
Post20 mar 2018, 00:14
przestawiłem sie na s na dax, całe depo, a jak.
Dziękuje, dziękuję sobie, a kreski jakiś tam mistrzów dalej nie zarabiają
. Jutro wycinka L i potem delikatne L. Grać to trzeba umić i mieć wyczucie i czytać dużo, bo kreski to rysują dzieciaki lub kolesie, co chcą na to złapać kasę do grania innych, źle to zawsze się kończy, kto umoczył depo przez kogoś, proszę na priv
, pomogę rozwiązać problem
Ktoś skorzystał, lub jeszcze korzysta? czy tak mnie nie lubicie, że nawet na swoje pieniądze się po obrażaliście?