no to gratuluje, odrazu widac widac fachowość i doświadczenieAdministrator pisze:woj55 własny komentarz, przy przedruku trzeba podać źródłoOstatnio dużo gram, więc moje spojrzenie na rynek mogę wrzucić. Chociaż wolę grać średnioterminowo.
sinus, XAB przestańcie proszę się przekomarzać bo będę kasował. Rynek Was zweryfikuje i saldo na koncie.
DayTrading: Piątek 23.03.2018
Re: DayTrading: Piątek 23.03.2018
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
S&P nie spadnie zanim nie zamknie luki na 2850. Teraz tylko UP.
- Administrator
- Admin
WarrenB luki to przeżytek, dodatkowo w nowym trendzie niezamknięcie luki to pokaz siły.
A dodatkowo luki nie widzę na 2850, może jedynie jest u Twoje brokera? Włączone mam teraz dwie platformy i w XM luki nie ma a u innego jest - zależy w jakich godzinach broker kwotuje kontrakty na S&P, wybieraj takiego który kwotuje cały czas.
A dodatkowo luki nie widzę na 2850, może jedynie jest u Twoje brokera? Włączone mam teraz dwie platformy i w XM luki nie ma a u innego jest - zależy w jakich godzinach broker kwotuje kontrakty na S&P, wybieraj takiego który kwotuje cały czas.
Jest na stooq. Chodzi o handel sesyjny, kontrakty tego nie pokażą.
A każdy broker rysuje jak chce
, więc nie ma co na nich patrzeć.
Ja mam longa na dłużej. Nie upieram się i ucieknę jeśli będzie inaczej ale mam i póki co trzymam.
A każdy broker rysuje jak chce

Ja mam longa na dłużej. Nie upieram się i ucieknę jeśli będzie inaczej ale mam i póki co trzymam.
tak trzymaj, juz to widac jak byk,pociągną!
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
dodam coś od siebie.
ED ma problem, czy duży to się okaże. Pociska, chce wyjść górą... Wyjdzie

Na obrazku ED i indeks dolara (odwrócony). Indeks dol. w tej chwili jest na dole konsoli.
p.7 - 16 luty, p.6- 25 styczeń. Tyle że p.6 ma swoje echo sprzed ok.3 lat, z maja 2015. I precyzyjnie zareagował.
Gdzieś z tej konsoli wyjść trzeba, wg mnie dolar jednak powinien się wybronić.
ED ciśnie mocno, zobaczymy...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Kazimierz S
- Pasjonat
Poeskowane. Nie widzę już mocy u niedźwiedzia na najbliższe tygodnie.Kazimierz S pisze:S na DAX
Miód kupuj tylko Polski.
WarrenB tej luki na 2850 nie ma i u mnie.2685 jak najbardziej do testu,jak przebiją następny przystanek 2720 itd.Na obecną chwilę nadal jednak widzę spadki.Z którego poziomu to zobaczymy.
Dzisiaj mogły być okazje do longów na średni, dłuższy termin na indeksach.
Bądźmy szczerzy, wprowadzenie uczciwych ceł handlowych to nie jakieś tam wielkie halo.
Cło na auto importowane z Chin w USA wynosi 2,5% , cło na auto z USA w Chinach 25%.
Europa też tam pcha auta a przemysłu w USA nie ma.
Moim zdaniem USA mają rację, dziwne, że tak się dawali przez wiele wiele lat
Bądźmy szczerzy, wprowadzenie uczciwych ceł handlowych to nie jakieś tam wielkie halo.
Cło na auto importowane z Chin w USA wynosi 2,5% , cło na auto z USA w Chinach 25%.
Europa też tam pcha auta a przemysłu w USA nie ma.
Moim zdaniem USA mają rację, dziwne, że tak się dawali przez wiele wiele lat

The only way is up
Możesz mieć rację Tsunami.Osobiście uważam,że cła nie będą miały wpływu na indexy.Trump jest patriotą,który chce żeby teraz wszystkie towary z Chin były produkowane w Stanach.Ale czy cena będzie tak samo konkurencyjna?