Swierzak ales ty dziwny jest. Kogo interesuje te twoje zaRobione/ stracone +2K ? Mowilem ci ze pewnie nie masz 200 zl na depo, a piszesz milionach z demoŚwieżak44 pisze:Już +2k odrobione. Teraz juz poczekam spokojnie na porządne, prawidłowe setupy.
-- Dodano: 23 mar 2018, 11:35 --
No fakt.. Najgorzej się na coś uprzeć.. Ja się tego trochę oduczyłem.TsunamiPL pisze:Dzisiaj miałem więcej szczęścia niż rozumu
DayTrading: Piątek 23.03.2018
Re: DayTrading: Piątek 23.03.2018
Tu kolega ma absolutna racje. otwórz sobie demo z depo takim jak planujesz na koncie real. Bo to bez sensu. Jarasz się kwotami z demo a takimi pozycjami na real grac nie będziesz. A o milionach to lepiej zapomnijdoctorR pisze: Swierzak ales ty dziwny jest. Kogo interesuje te twoje zaRobione/ stracone +2K ? Mowilem ci ze pewnie nie masz 200 zl na depo, a piszesz milionach z demo
-
- Maniak
Takie propozycje już były "ćwiczone"Cblondyn pisze:Tu kolega ma absolutna racje. otwórz sobie demo z depo takim jak planujesz na koncie real. Bo to bez sensu. Jarasz się kwotami z demo a takimi pozycjami na real grac nie będziesz. A o milionach to lepiej zapomnijdoctorR pisze: Swierzak ales ty dziwny jest. Kogo interesuje te twoje zaRobione/ stracone +2K ? Mowilem ci ze pewnie nie masz 200 zl na depo, a piszesz milionach z demo

Dobrego dnia , zielonych pip,

πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

- dobryfxplayer
- Maniak
to ile rafal wkoncu poplynal? 2,5 bani? 5? 7? czy 10? bo rozne rzeczy wyczytuje.....
ciekawe to. daje do myslenia
-- Dodano: 23 mar 2018, 12:59 --
spekulant.com.pl wygrywa z rafalem.

"Buy right, sit tight." - J. Livermore
To tak, na Fx Cuffs w Krakowie uwalił jakieś 800-900 tyś złdobryfxplayer pisze:to ile rafal wkoncu poplynal? 2,5 bani? 5? 7? czy 10? bo rozne rzeczy wyczytuje.....
A wczoraj dołożył jak pisał Świeżak 2,5 bańki.
The only way is up
- dobryfxplayer
- Maniak
tłumaczył się dlaczego tak zrobił? to jest niedorzeczne! ile on traci!? bezczelność.TsunamiPL pisze:To tak, na Fx Cuffs w Krakowie uwalił jakieś 800-900 tyś złdobryfxplayer pisze:to ile rafal wkoncu poplynal? 2,5 bani? 5? 7? czy 10? bo rozne rzeczy wyczytuje.....
rafał na prezydenta. kijanka się rozwija i potem żaba skacze w wodzie. audi kontra bmw.
Ostatnio zmieniony 23 mar 2018, 13:23 przez dobryfxplayer, łącznie zmieniany 1 raz.
Tego nie wiem, bo nie jestem członkiem jego grupy.dobryfxplayer pisze:tłumaczył się dlaczego tak zrobił? to jest niedorzeczne! ile on traci!? bezczelność.TsunamiPL pisze:To tak, na Fx Cuffs w Krakowie uwalił jakieś 800-900 tyś złdobryfxplayer pisze:to ile rafal wkoncu poplynal? 2,5 bani? 5? 7? czy 10? bo rozne rzeczy wyczytuje.....
Ten Fx Cuffs oglądałem trochę - to było w piątek tydzień temu.
The only way is up
- dobryfxplayer
- Maniak
żądam wyjaśnień od Rafała. nie na darmo my trejderzy z krwi i kości poświęcamy swój czas na oglądanie jego filmów. ja i Świeżak przede wszystkim czekamy na oficialne sprostowanie.
dobryfxplayer pisze:żądam wyjaśnień od Rafała. nie na darmo my trejderzy z krwi i kości poświęcamy swój czas na oglądanie jego filmów. ja i Świeżak przede wszystkim czekamy na oficialne sprostowanie.

Ktoś tu pisał dzisiaj o s na rzeźniku ?

The only way is up
nie czytales jego rozmowy ze mna tu ze mna gadal 2 razydobryfxplayer pisze:żądam wyjaśnień od Rafała. nie na darmo my trejderzy z krwi i kości poświęcamy swój czas na oglądanie jego filmów. ja i Świeżak przede wszystkim czekamy na oficialne sprostowanie.
napisal jedno zdanie ktore zapamietalem istotne
przytaczam
mnie interesuje bycie najlepszym
ujek zarobilem dax mam lki i zarobek reszta do przezycia edek w kotle
w sumie raczej dzis nie gram narka
dax tak poprosze

http://wstaw.org/m/2018/03/23/4.png
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora