swiezak a mnie sie zdaje ze grasz dt krocej niz ja
zreszta co tu komentowac 40 pare pip w dol to prawie kazde sl jak ktos lubi sie je,,, i tyle temat
-- Dodano: 07 mar 2018, 16:07 --
http://wstaw.org/m/2018/03/07/44.png
daxa i forex to trzeba czuc glupie fbo glupie linie kanal miejsca gdzie moze zakrecic
pokazuje 2 raz proste skuteczne w miare zagrania wczoeaj pokazywalem to samo
i to tyle pokazowek bo to szkoda moich zmagan
OK, ale ja nie maiałem dziś czasu, ale wiedziałem że podskoczą. 40 pipsópsów?? Zaorski wytrzymał 50 jak wchodził na 2,5 bańki. Grunt że TP weszło.. Duże interwały na SP500 miały rację.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Świeżak , pytanko.
Nie przeszkadza Ci cena na wykresie przypadkiem? Bo nie widać przez nią dobrze co rysujesz
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Prognoza na koniec tygodnia.Prawdopodobnie nastąpi skoordynowana akcja EBC i BOJ -edek doł-ujek góra.Dziś w nocy spodziewam się przebicia 106.45 na ujku,w piątek powinnismy testować 107.90
Ostatnio zmieniony 07 mar 2018, 18:46 przez nowy1234, łącznie zmieniany 1 raz.
nowy1234 pisze:Prognoza na koniec tygodnia.Prawdopodobnie nastąpi skoordynowana akcja EBC i BOJ -edek doł-ujek góra.Dziś w nocy spodziewam się przebicia 106.45 na ujku,w piątek powinnismy testować 107.90
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
roześlij to info Goldmanom i innym bo mogą się zagapić, przegapić i dopiero się narobi... A tak to jak już będą wiedzieć że ogłosiłeś to na pewno się dostosują