DayTrading: Środa 07.03.2018
Re: DayTrading: Środa 07.03.2018
Edka tak nie zostawią, wyjebka będzie jeszcze w górę raz.

To tylko gra Kotku, to tylko gra...
Jutro na EBC wszystko będzie możliwe.leechang pisze:Edka tak nie zostawią, wyjebka będzie jeszcze w górę raz.
The only way is up
dlatego dzisiaj zająłem na tę okoliczność słuszną decyzjęTsunamiPL pisze:Jutro na EBC wszystko będzie możliwe.leechang pisze:Edka tak nie zostawią, wyjebka będzie jeszcze w górę raz.

Tomasz, dlatego o tym pisze.
Oczywiście później pewnie i będzie sell, ale na razie pod wybicie będą grali.
Oczywiście później pewnie i będzie sell, ale na razie pod wybicie będą grali.
Lechu usdcad dzisiaj jest nasz 
jedną pozycję zgasiłem, druga zostaje

jedną pozycję zgasiłem, druga zostaje
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 07 mar 2018, 21:45 przez majkel79, łącznie zmieniany 1 raz.
no i pięknie,majkel79 pisze:Lechu usdcad dzisiaj jest nasz

https://twitter.com/LeeChangFX/status/9 ... 5045470208
A tutaj analiza : https://twitter.com/LeeChangFX/status/9 ... 0240340992
coś takiego zagrało na usdcad choć nigdy nie używam motyli, dinozaurów, homarów itp.
-- Dodano: 07 mar 2018, 21:51 --
-- Dodano: 07 mar 2018, 21:54 --
jeszcze zostało mi 6 minut więc zagram pod paterna sell na dax z h1, zostawię do jutra. Najwyżej mnie wyper.... a co tam
w sumie powinienem zaczekać na 12293 okolice ale ja jestem niecierpliwy więc walę teraz.
-- Dodano: 07 mar 2018, 21:51 --
0 22.00 zaczekam jak h1 się zamknie ale myślę że jeszcze jest szansa na szympansamajkel79 pisze:coś takiego zagrało na usdcad choć nigdy nie używam motyli, dinozaurów, homarów itp.
-- Dodano: 07 mar 2018, 21:54 --
jeszcze zostało mi 6 minut więc zagram pod paterna sell na dax z h1, zostawię do jutra. Najwyżej mnie wyper.... a co tam

Marne szanse - raczej zjazdówa:leechang pisze:Edka tak nie zostawią, wyjebka będzie jeszcze w górę raz.
[quote="karnak"
Marne szanse - raczej zjazdówa:[/quote]
Dwie sprawy:
1 - masz wykres liniowy, a wiec zamknięcie świec. Mnie interesuje wybicie szczytu , a co się będzie działo po tym to już mało istotne. Może sobie w tedy spadać, i do 1.20
2 - Te linie trendu to też są poprowadzone nie dokładnie. Dlatego ja ich nie stosuje , ponieważ mylą oko, i człowiek widzi co linia pokazuje, a nie skupia się na poziomach, a to ona są tutaj istotne. Bo to po cenie kupujesz, która jest poziomo na wykresie, a nie po jakiś skosach.
Dlatego może być tak że i L i S zarobią, o ile S maja spory SL.
Marne szanse - raczej zjazdówa:[/quote]
Dwie sprawy:
1 - masz wykres liniowy, a wiec zamknięcie świec. Mnie interesuje wybicie szczytu , a co się będzie działo po tym to już mało istotne. Może sobie w tedy spadać, i do 1.20

2 - Te linie trendu to też są poprowadzone nie dokładnie. Dlatego ja ich nie stosuje , ponieważ mylą oko, i człowiek widzi co linia pokazuje, a nie skupia się na poziomach, a to ona są tutaj istotne. Bo to po cenie kupujesz, która jest poziomo na wykresie, a nie po jakiś skosach.
Dlatego może być tak że i L i S zarobią, o ile S maja spory SL.