masz jeszcze do nauki
masz 4 kreski i jedna wstege B i mozna TLUC GORA DOL
trzeba tylko ten rynek czuc i miec to w oczach a nie pierniczyc ze grasz z wyzszych interwalow bo dt to mozna tak grac ale podstawa to m15 choc
http://wstaw.org/m/2018/03/07/444.png
nauka i tyle temat
-- Dodano: 07 mar 2018, 16:31 --
to tak samo jak z tym eur/dol ma rosnac jest wzrostowo a on kurna spada bo tak chce mniejszosc
DayTrading: Środa 07.03.2018
Re: DayTrading: Środa 07.03.2018
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
nie rozumiem daxa, co tak ciągnie go do góry??!!
WILDLIFE pisze:nie rozumiem daxa, co tak ciągnie go do góry??!!
popyt
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
teraz to pewnie już można zapomnieć o spadkach, bo dzienna wygląda na wzrosty i na solidne odbicie...Kermit pisze:WILDLIFE pisze:nie rozumiem daxa, co tak ciągnie go do góry??!!
popyt
no da da wywalilo moj kanal w gore to swiezak napisze wejscie bylo dobre tylko ciut za wczesnie
Dobryjen-yy pisze:Tolmon_Nika pisze:dax nowzielonych![]()
![]()
a co powiesz na takie rozwiązanie.
retest pivota poniedziałkowego impulsu no i ostro w górę
Wypada mi podziękować , bo jak nigdy nie gram daxa tak dzis wzialem L pod zamknięcie luki . I po przeczytaniu tego postu zabezpieczyłem tylko na + , a tp usunąłem bo miałem ustawione na 12140

A wiec .... dzięki

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Brawo, że wytrzymałes tak długo z utrzymaniem pozycjinavik pisze:
Wypada mi podziękować , bo jak nigdy nie gram daxa tak dzis wzialem L pod zamknięcie luki . I po przeczytaniu tego postu zabezpieczyłem tylko na + , a tp usunąłem bo miałem ustawione na 12140![]()
A wiec .... dzięki

Gratulacje. Świeżak to może sie od Ciebie uczyć

Prawda jest taka ze nie miałem czasu śledzić świeczekCblondyn pisze:Brawo, że wytrzymałes tak długo z utrzymaniem pozycjinavik pisze:
Wypada mi podziękować , bo jak nigdy nie gram daxa tak dzis wzialem L pod zamknięcie luki . I po przeczytaniu tego postu zabezpieczyłem tylko na + , a tp usunąłem bo miałem ustawione na 12140![]()
A wiec .... dzięki
Gratulacje. Świeżak to może sie od Ciebie uczyć

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
teraz mozna na wyzszych interwalach np h1 juz sobie nawet tanczyc panie swiezak
http://wstaw.org/h/0a86164ff94/
pozdrawiam udanych zagran i naukaaaaaaaa
http://wstaw.org/h/0a86164ff94/
pozdrawiam udanych zagran i naukaaaaaaaa
eu_ 50pipek 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!