DayTrading: Piątek 23.02.2018
Re: DayTrading: Piątek 23.02.2018
niebywałe, wlasnie na S500 wybija ja z orgr na godz I to o tej godinie
-- Dodano: 23 lut 2018, 20:50 --
nawet jesli mialby to byc zaledwie kawalek nadzi s z tej wielkiej głowy z ramionami, to swiadczy to dobitnie ze bessy byc nie moze i nie ma sie co bac indeksow do czego od jakiegos czasu namawiam
nawet jesli mialby to byc zaledwie kawalek nadzi s z tej wielkiej głowy z ramionami, to swiadczy to dobitnie ze bessy byc nie moze i nie ma sie co bac indeksow do czego od jakiegos czasu namawiam
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Wg mojej analizy nasz rynek jest obecnie na istotnym wsparciu, które powinno wybronić spadki. Oczekuję wzrostów, ale opory, które widać będą powodowały, że będzie to bardziej trend horyzontalny:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- harymilloki
- Maniak
Prawdziwy Wilk Z Wall Streetstarywyjadaczfx pisze:cicho! po co ujawniasz sekret? teraz wszyscy będą zarabiać... albo niecoolcov pisze:Rynki są zaje..... fraktalne. Edek dziś zrobił identyczne ruchy jak wczoraj w nocy z tym trójkątem, tylko oczywiście w innej skali ! Miłego weekenduale ja będe a ty nie! ja zarabiam ale wy nie zarobicie, bo fraktale to ja wiem jak użyć do zarabiania prawdziwych pieniędzy przelewanych na moje konto bankowe prosto od brokera zagranicznego zarejestrowanego na wyspach Marshall. Jak ktoś chce wiedzieć jak zarobić na tajnej metodzie fraktolowej to zapraszam do kontaktu.
Trading jeszcze nigdy nie był tak prosty!!! Spieszmy się zarabiać pieniądze puki ja jestem tutaj!

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
EURUSD - bardzo prawdopodobny jeszcze jeden atak na szczyt:
Edek na W w dalszym ciągu w formacji inside bara. Z delikatnymi próbami wybicia. Kiedy wybije i w jakim kierunku? Pytanie do wróżki 
Zasięg wybicia z 2 letniej konsoli osiągnięty już w styczniu.
https://charts.mql5.com/17/634/eurusd-w ... ki-tms.png

Zasięg wybicia z 2 letniej konsoli osiągnięty już w styczniu.
https://charts.mql5.com/17/634/eurusd-w ... ki-tms.png
Korekta w Stanach była błyskawiczna, a wynikała z realizacji proporcji FIBO, o czym pisałem podczas tworzenia się szczytu (można było zagrać pod to łapiąc wierzchołek).
Nie mniej patrząc, jak rynek błyskawicznie wrócił po korekcie do wzrostów nasuwa się stwierdzenie o dużej sile amerykańskiej hossy, co bardzo ładnie widać na indeksie NASDAQA, gdzie tempo wzrostów przybiera na sile wychodząc górą z rysowanych kanałów - teraz też możemy mieć taką sytuację, jak dwa razy poprzednio, gdzie rynek po powrocie do wybitego górą ograniczenia kanału dynamicznie odbija do góry, a szykująca się miesięczna świeczka może być silnie prowzrostowa.
Podobnie jest na DJIA:
Nie mniej patrząc, jak rynek błyskawicznie wrócił po korekcie do wzrostów nasuwa się stwierdzenie o dużej sile amerykańskiej hossy, co bardzo ładnie widać na indeksie NASDAQA, gdzie tempo wzrostów przybiera na sile wychodząc górą z rysowanych kanałów - teraz też możemy mieć taką sytuację, jak dwa razy poprzednio, gdzie rynek po powrocie do wybitego górą ograniczenia kanału dynamicznie odbija do góry, a szykująca się miesięczna świeczka może być silnie prowzrostowa.
Podobnie jest na DJIA:
[quote="woj55"]niebywałe, wlasnie na S500 wybija ja z orgr na godz I to o tej godinie
nawet jesli mialby to byc zaledwie kawalek nadzi s z tej wielkiej głowy z ramionami, to swiadczy to dobitnie ze bessy byc nie moze i nie ma sie co bac indeksow do czego od jakiegos czasu namawiam[/quote
Dobry
Tez tego zdania jestem ,ża żadnej bessy nie bedzie. Na SP500 brać L na korektach i to jest jedna , jedyna słuszna metoda na zarabianie na sapinie ... ja nie odważyłbym sie grać S ( pod bessę) w dłuższym terminie , chyba że na m5, m15 intraday.
Oczywiście to tylko moja opinia ...( nic nieznacząca zresztą)
Ps.
RGR- Rabini Goji Rabują
ORGR- Obrzezani Rabusie Gołocą Rachunki
Sprawdzalność obu formacji 100% - tzn., że Goje zawsze zostają bez pieniędzy
nawet jesli mialby to byc zaledwie kawalek nadzi s z tej wielkiej głowy z ramionami, to swiadczy to dobitnie ze bessy byc nie moze i nie ma sie co bac indeksow do czego od jakiegos czasu namawiam[/quote
Dobry
Tez tego zdania jestem ,ża żadnej bessy nie bedzie. Na SP500 brać L na korektach i to jest jedna , jedyna słuszna metoda na zarabianie na sapinie ... ja nie odważyłbym sie grać S ( pod bessę) w dłuższym terminie , chyba że na m5, m15 intraday.
Oczywiście to tylko moja opinia ...( nic nieznacząca zresztą)
Ps.
RGR- Rabini Goji Rabują
ORGR- Obrzezani Rabusie Gołocą Rachunki
Sprawdzalność obu formacji 100% - tzn., że Goje zawsze zostają bez pieniędzy

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
No tak, ale jeszcze w piątek czy czwartek pokazywales wykresy i pisales ze bedzie dół !!??karnak pisze:Korekta w Stanach była błyskawiczna, a wynikała z realizacji proporcji FIBO, o czym pisałem podczas tworzenia się szczytu (można było zagrać pod to łapiąc wierzchołek).
Podobnie jest na DJIA:
-- Dodano: 25 lut 2018, 13:59 --
dzis to kazdy widzi....
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki