DayTrading: Piątek 16.02.2018
Re: DayTrading: Piątek 16.02.2018
Myślę, że to nastąpi znacznie szybciej, 1.269xxyeahman pisze:Kermit ja widze nowe szczyty do kocna marca nawet w przypadku gdy zjedzie na 1,2140
eu, d1
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Aaaa człowieku ... pejsate wredne świnie ... zdjecie na pamiątke mi zostało . koniec na dziś, bo mam nerwaCblondyn pisze:No gdybyś nie poszedł do kibla to pewnie by nie wycieli. A tak skorzystali z okazji, że Cie nie manavik pisze: ja widziałem L ale już wycięli jak poszedłem do kibla ... zdązyłem sobie jedynie zdjecie zrobić .... skurw...y
Jednym słowem wredne świnie
udanyćh tradów

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
navik pisze:Maksimus pisze:Dzień dobry czy też ktoś widzi S na indeksach?
ja widziałem L ale już wycięli jak poszedłem do kibla ... zdązyłem sobie jedynie zdjecie zrobić .... skurw...y

Myślisz, że to ci ze statku? Hm. W dodatku mają z tego niezły ubawxhDog pisze:navik pisze:Maksimus pisze:Dzień dobry czy też ktoś widzi S na indeksach?
ja widziałem L ale już wycięli jak poszedłem do kibla ... zdązyłem sobie jedynie zdjecie zrobić .... skurw...y

Swierzak, a własciwie odgrzewanyCblondyn pisze:Świerzak nie bierz tego do siebie co piszemy ale każdy widzi, że to co robisz to bez sensu. Albo coś musisz zmienic albo dac sobie spokój bo szkoda Twojego czasu
I nikt nie pisze tego złosliwie bo każdy życzy każdemu by zarabiał jak najwięcej
to sobie zwyczajnie leci w bola

( ucho- nie koniecznie prezesa, ma tu na żywo)
Ostatnio zmieniony 16 lut 2018, 16:08 przez jkar, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
Wycięli navika i mają balangeCblondyn pisze:(...)
Myślisz, że to ci ze statku? Hm. W dodatku mają z tego niezły ubaw

Nie martw się navik - kiedyś dożyjesz takich czasów, że to ty będziesz na tym jachcie

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Wystarczy choc półtuska na dobre wysadzic ... i dla wielu miejsce się znajdzie.xhDog pisze:Wycięli navika i mają balangeCblondyn pisze:(...)
Myślisz, że to ci ze statku? Hm. W dodatku mają z tego niezły ubawświnie
Nie martw się navik - kiedyś dożyjesz takich czasów, że to ty będziesz na tym jachcie
O niczym tu rozprawiacie ...
a prawie z samego rana legendę władka zgarneli
...tylko nie wychwyciłem., czy władka czy legendę

no i jak bardzo wczesnie

Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
co jest qurwa.... wszedłem jeszcze raz i to samo... wyciecie ... maja mnie na oku te #$%#%%^%&%
nie ma wolnych miejsc na łódce czy jak...?
nie ma wolnych miejsc na łódce czy jak...?