DayTrading: Piątek 16.02.2018
Re: DayTrading: Piątek 16.02.2018
"a jesli jednak zamkna dzis dzien i tydzien ponizej 1.24 to juz nowych szczytów moze nie byc"

niech mnie nawet nie denerwują ....choćby w rumplu w zenzach to ja znimi popłyne 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
nie daj się navik, wsparcie nadchodzinavik pisze:niech mnie nawet nie denerwują ....choćby w rumplu w zenzach to ja znimi popłyne
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
Navik otwiera się raz na dole konkretnie i na górze realizuje zysknavik pisze:niech mnie nawet nie denerwują ....choćby w rumplu w zenzach to ja znimi popłyne

The only way is up
na dole otwierałem konkretnie 2 razy to mnie wycinali teraz sie nie dam .... najwyżej krzykne... MAYDAY, MAYDAY... to wtedy koła ratunkowe prosze mi rzucićTsunamiPL pisze:Navik otwiera się raz na dole konkretnie i na górze realizuje zysknavik pisze:niech mnie nawet nie denerwują ....choćby w rumplu w zenzach to ja znimi popłyne

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
może na edku będzie powtorka z walentynek 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Mam nadzieję, że pomogłem nie stracićnavik pisze:TsunamiPL pisze:Navik ja siedzę w L, ale teraz wchodzić to już ryzyko. Małe s rozważam właśnie.navik pisze:u/j Góra?wolałem zapytać

The only way is up

Mam nadzieję, że pomogłem nie stracić

tak . nie wchodziłem. dzieki

ktoś sie załapał jeszcze na łodke ?

Mam nadzieję, że pomogłem nie stracićnavik pisze:wolałem zapytać

tak . nie wchodziłem. dzieki

ktoś sie załapał jeszcze na łodke ?

Plyne z tobą, ahoj piracie

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.