Juz przestańce fantazjować. Wiesz jaki poziom cenowy musiałby mieć eurusd by $ był po 2 zł? Sporo powyżej 2,xxx czyli po cenie jakiej jeszcze nigdy nie byłoTsunamiPL pisze:
Żeby nie rozpędzili się i nie poszli na 2 zł, bo będzie złotówka w plecy na każdym dolarze
DayTrading: Środa 24.01.2018
Re: DayTrading: Środa 24.01.2018
					Ostatnio zmieniony 24 sty 2018, 10:59 przez Cblondyn, łącznie zmieniany 1 raz.

Wszystko jasne ujek 100,kabel  1.50

- 

Nieśmiertelny Trader

EURGBP przestawione na BE i jedziem dalej. 
Widzę, że juz kosmiczne prognozy się pojawiają, czyli sporo osób zaczyna krwawić, pierwsze objawy do zmiany trendu, więc jeszcze troche

Widzę, że juz kosmiczne prognozy się pojawiają, czyli sporo osób zaczyna krwawić, pierwsze objawy do zmiany trendu, więc jeszcze troche
Mi tam nie do śmiechu, czekam choćby na kilka gr korekty żeby uciec z Leki zanim mi depo wyparuje bo widzę że dolar nie ma się czego złapać.Cblondyn pisze:Juz przestańce fantazjować. Wiesz jaki poziom cenowy musiałby mieć eurusd by PLN był po 2 zł? Sporo powyżej 2,xxx czyli po cenie jakiej jeszcze nigdy nie byłoTsunamiPL pisze:
Żeby nie rozpędzili się i nie poszli na 2 zł, bo będzie złotówka w plecy na każdym dolarze
Trendy są długie i uparte jak sp 500Nieśmiertelny Trader pisze:EURGBP przestawione na BE i jedziem dalej.
Nie chce Cię straszyć ale powiadają, że flaga wisi w połowie masztu. A wygląda to na flage jak najbardziej. W dodatku w mocnym trendzie. Na pocieszenie cena dochodzi do zasięgu wybicia z konsoli 2-letniejzolik81 pisze:Mi tam nie do śmiechu, czekam choćby na kilka gr korekty żeby uciec z Leki zanim mi depo wyparuje bo widzę że dolar nie ma się czego złapać.Cblondyn pisze:Juz przestańce fantazjować. Wiesz jaki poziom cenowy musiałby mieć eurusd by PLN był po 2 zł? Sporo powyżej 2,xxx czyli po cenie jakiej jeszcze nigdy nie byłoTsunamiPL pisze:
https://charts.mql5.com/17/338/eurusd-d ... ki-tms.png
żyrafy wychodzą z szafy...Nieśmiertelny Trader pisze:
Ptaki latają kluczem... Co to jakiś Kerimbowy szyfr dla wtajemniczonych ?
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
no hehe też je lubię ;]Nieśmiertelny Trader pisze:
Widzę, że juz kosmiczne prognozy się pojawiają,
przeżywałem już Edka po 2.00 i po 0.5 ;] oraz ropę po 5$ ;]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
						..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
woj55 trzymasz jeszcze kangura?woj55 pisze:cisza https://www.youtube.com/watch?v=u8X4npC3QNk
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...