DayTrading: Środa 24.01.2018
Re: DayTrading: Środa 24.01.2018
tak, wlasnie teraz chcialem napisac ze przymierzam sie do zamkniecia kangura i kiwi. Nie dlatego ze to juz kres tego wzrostu ale dla zasady, choc i tak siedze na tym od podstawy tego calego wzrostu
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
gratulacjewoj55 pisze:tak, wlasnie teraz chcialem napisac ze przymierzam sie do zamkniecia kangura i kiwi. Nie dlatego ze to juz kres tego wzrostu ale dla zasady, choc i tak siedze na tym od podstawy tego calego wzrostu

z moich bazgrołów wychodzi mi 0,8285 oczywiście z korektami i nie DT

ps.oczywiście to tylko moja wizja , rzeczywistość może byc inna

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 24 sty 2018, 12:44 przez navik, łącznie zmieniany 2 razy.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
zauwaz ze skonczyly sie te szalone korekty na nich a to oznacza ze jeszcze mocno pojda do gory , kangur mysle ze 87
WTI Gartley spadkowy 

tez uwazam ze wlasnie tam ,konkretnie to ok. 82 doleci bez wiekszych strat i dopiero spora korektanavik pisze:gratulacjewoj55 pisze:tak, wlasnie teraz chcialem napisac ze przymierzam sie do zamkniecia kangura i kiwi. Nie dlatego ze to juz kres tego wzrostu ale dla zasady, choc i tak siedze na tym od podstawy tego calego wzrostu![]()
z moich bazgrołów wychodzi mi 0,8285 oczywiście z korektami i nie DT
-- Dodano: 24 sty 2018, 12:46 --
ale wiem z wlasnego doswiadczenia ze po takich wzrostach nalezy wyjsc i sie troche przewietrzyc, mozna szukac tez cos nowego a po za tym troche mnie nie bedzie
-- Dodano: 24 sty 2018, 12:51 --
jeszcze jedno dodam i to juz do wszystkich. Ciekawa rzecza w tym jest to ze wkoncu kiedy osiaga sie ten wysoki cel , po doswiadczeniu licznych nerwowych korekt, nagle zapanowuje cisza i czuje sie ze nie grozi juz nagla zwala, nawet pisac mozna spokojniej...
ok, eurgbp zamkniete.
L na ujku z samego dołu
L na ujku z samego dołu

dobra... g/j zabezpieczony na be i możemy spokojnie jechac na nowe maxy 

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
zaraz wchodza pejsate ... wiec cos sie zacznie dziac 
swoja droga gdzie kolega co mial 5lotow na edku a chlopaki go wystraszyly , ze jak mu depo wytrzyma do 1,8 to zarobi
albo liczy kase albo sprzedal 

swoja droga gdzie kolega co mial 5lotow na edku a chlopaki go wystraszyly , ze jak mu depo wytrzyma do 1,8 to zarobi

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Kto czytal w 2009 ten wieNieśmiertelny Trader pisze:cajto pisze:E/J i G/J longi w grze, zobaczymy co wymodzą
Czekamy na dane z UK
-- Dodano: 24 sty 2018, 11:06 --
Ptaki latają kluczem... Co to jakiś Kerimbowy szyfr dla wtajemniczonych ?FatCows pisze:Dla FXCT:
7LT Davos
K7 2018 Kim Dzong Un
-- Dodano: 24 sty 2018, 09:57 --
„Wlosy na wietrze” potwierdzi

1,8 ??? Skąd Wy bierzecie te poziomy ??crok. pisze:zaraz wchodza pejsate ... wiec cos sie zacznie dziac
swoja droga gdzie kolega co mial 5lotow na edku a chlopaki go wystraszyly , ze jak mu depo wytrzyma do 1,8 to zarobialbo liczy kase albo sprzedal

po co się ograniczać lepiej 2,5

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!