dobry ...cajto pisze:E/J i G/J longi w grze, zobaczymy co wymodzą
To ja też L na g/j , tylko tp znacznie wyżej, sl pod wczorajszym dołkiem
zielonych pipek wszystkim

dobry ...cajto pisze:E/J i G/J longi w grze, zobaczymy co wymodzą
Mam pytanie czy TY nie umiesz utrzymac 2--3 dni dobrej pozycji i zarobic ladna kasiorekeTsunamiPL pisze:Jakby coś to jestem w s na edku.
cajto pisze:E/J i G/J longi w grze, zobaczymy co wymodzą
Ptaki latają kluczem... Co to jakiś Kerimbowy szyfr dla wtajemniczonych ?FatCows pisze:Dla FXCT:
7LT Davos
K7 2018 Kim Dzong Un
-- Dodano: 24 sty 2018, 09:57 --
„Wlosy na wietrze” potwierdzi
Luźna guma.doktorek pisze:Mam pytanie czy TY nie umiesz utrzymac 2--3 dni dobrej pozycji i zarobic ladna kasiorekeTsunamiPL pisze:Jakby coś to jestem w s na edku.
Jeżeli cię to pocieszy to wszedłem dzisiaj w L. 3.37870zolik81 pisze:Ma ktoś jakiś pomysł na usdpln, gdzie może się odbić i jakąś korektę zrobić kilka groszy, bo ja dna nie widzę. Nawet ten kilkuletni trend wzrostowy to już chyba pękł.
Mój pomysł to okolice 3zł. Ale to nie pod DT.zolik81 pisze:Ma ktoś jakiś pomysł na usdpln, gdzie może się odbić i jakąś korektę zrobić kilka groszy, bo ja dna nie widzę. Nawet ten kilkuletni trend wzrostowy to już chyba pękł.
Żeby nie rozpędzili się i nie poszli na 2 zł, bo będzie złotówka w plecy na każdym dolarzenavik pisze:Mój pomysł to okolice 3zł. Ale to nie pod DT.zolik81 pisze:Ma ktoś jakiś pomysł na usdpln, gdzie może się odbić i jakąś korektę zrobić kilka groszy, bo ja dna nie widzę. Nawet ten kilkuletni trend wzrostowy to już chyba pękł.
Poczytaj wątek z piatku 12.01.2018. tam są przeróżne wróżby![]()
Jak bedzie po 2 zł albo 1,50 to bedziemy usredniaćTsunamiPL pisze:Żeby nie rozpędzili się i nie poszli na 2 zł, bo będzie złotówka w plecy na każdym dolarzenavik pisze:Mój pomysł to okolice 3zł. Ale to nie pod DT.zolik81 pisze:Ma ktoś jakiś pomysł na usdpln, gdzie może się odbić i jakąś korektę zrobić kilka groszy, bo ja dna nie widzę. Nawet ten kilkuletni trend wzrostowy to już chyba pękł.
Poczytaj wątek z piatku 12.01.2018. tam są przeróżne wróżby![]()