zerohedge: ADP: Canadian Non-Farm Payroll Employment Fell By 7.100 In December.cajto pisze:To lujce jedne, dane chyba odwołaneNajważniejsze, że i tak idą w dobrą stronę
Poprzednio 59.2K
zerohedge: ADP: Canadian Non-Farm Payroll Employment Fell By 7.100 In December.cajto pisze:To lujce jedne, dane chyba odwołaneNajważniejsze, że i tak idą w dobrą stronę
Gram tylko w oparciu o kreski, najważniejsze jest wchodzenie zgodnie z trendem i z przełamaniami wsparć lub oporów. Masz lage L na D1, nie grasz układu S z M15/30 (chyba, że ktoś scalpuje), tylko czekasz na układ L z tych Tfów. Z doświadczenia wiem, że w 3/4 przypadków się pojawi.moneymaker pisze: Po trzech latach obserwacji różnych kresek na wykresach doszedłem do wniosku, że czegoś brakuje. Raz kreska działa, raz nie.
Nie znam, musisz mnie nauczyćmajkel79 pisze:No Ba...... ty pewnie też zwłaszcza że wszyscy znają to jako "Zorba"Tomasz196407 pisze:
A sirtaki znasz
Tomasz196407 pisze:Nie znam, musisz mnie nauczyćmajkel79 pisze:No Ba...... ty pewnie też zwłaszcza że wszyscy znają to jako "Zorba"Tomasz196407 pisze:
A sirtaki znasz
Wy we dwóch to takie słodkie gołąbki tylko priv i priv między sobą chyba bardzo się lubicie co?
A tymczasem dax h1 jeszcze long w mocy z celem równości korekt 100 %.
Tomek coś takiego?Tomasz196407 pisze:A żeby nie pisac tylko aby pisac majkel rozważ tam trójkąt i wybicie
Jaki tf?majkel79 pisze:Tomek coś takiego?Tomasz196407 pisze:A żeby nie pisac tylko aby pisac majkel rozważ tam trójkąt i wybicie
ten sam co wrzuciłem poprzednio ze strefami tylko że dodałem trójkąt czyli H1Tomasz196407 pisze:Jaki tf?majkel79 pisze:Tomek coś takiego?Tomasz196407 pisze:A żeby nie pisac tylko aby pisac majkel rozważ tam trójkąt i wybicie
Tomek na dax mam średnie 33 sma i ema 50, fibo 50 i 61.8 używam czasami, może powinienem częściej. Dopóki cena utrzymuje się ponad średnimi trzymam longTomasz196407 pisze:Jaki tf?majkel79 pisze:Tomek coś takiego?Tomasz196407 pisze:A żeby nie pisac tylko aby pisac majkel rozważ tam trójkąt i wybicie
moze tak -m5