DayTrading: Czwartek 18.01.2018
Re: DayTrading: Czwartek 18.01.2018
Dzisiejsza strategia na dax się spełnia,
-
- Fanatyk
To mozesz dołączyc do grupymajkel79 pisze:Dzisiejsza strategia na dax się spełnia,
https://www.youtube.com/watch?v=yvEIMrqZCjc

Pam parampam 
Ma ktoś cos aby potwierdzić moją tezę, ze sp500 spadnie od obecnego poziomu? Może Karnak ?
Widzial ktoś jakies wulgaryzmy ode mnie?
po temacie.
I apropo Dadasa jeszcze. On nie jest moim guru. Uzywam dsws po swojemu, a poza tym Dadas dawno mnie wyrzucił ze swojej grupki na skype.

Ma ktoś cos aby potwierdzić moją tezę, ze sp500 spadnie od obecnego poziomu? Może Karnak ?
Widzial ktoś jakies wulgaryzmy ode mnie?

I apropo Dadasa jeszcze. On nie jest moim guru. Uzywam dsws po swojemu, a poza tym Dadas dawno mnie wyrzucił ze swojej grupki na skype.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
ja to samotnik jestemTomasz196407 pisze:To mozesz dołączyc do grupymajkel79 pisze:Dzisiejsza strategia na dax się spełnia,

-
- Fanatyk
Tolmo po co sie tłucze talerze?majkel79 pisze:ja to samotnik jestemTomasz196407 pisze:To mozesz dołączyc do grupymajkel79 pisze:Dzisiejsza strategia na dax się spełnia,

Wolumen z jakiej giełdy? Można prosić screen? Póki co powrotu do trendu nic nie potwierdziło więc to tylko domysły.[/quote]
Przedstawiam wykres godzinowy EUR/USD - Platforma Sierra Chart. Dałem opis VSA. To, jak ja to rozumiem. Nie wiem. Może źle, nie wszyscy się muszą z tym zgadzać.
Oczywiście proszę tego nie brać jako pewnik i rekomendacje. Po prostu moja teoria i nigdy nie handluje na domysły, tak jak piszesz.
(Mieliśmy przed chwilą prawie idealne odbicie od lini trendu na edku i co? Każdy potem widział podwójny szczyt przy lini trendu.) Nic nie pomoże linia trendu jeśli nie wiesz gdzie są włożone pieniądze. A kreatury w garniturach dopóki nie upewnią się że już nikt nie sprzedaje to będą korekcić i mieszać ludziom w głowach. Oczywiście nie chodzi o nas (narybek i leszcze) tylko o grube portfele.
Tom Wiliams powiedział że, żeby choć "ciutkę" ruszyć rynkiem eur/usd i żeby to było zauważalne fizycznie musielibyśmy kupić lub sprzedać min 5-6 tyś kontraktów terminowych eur/usd !!! A i tak penie zostałby na wykresie z tego jakiś cień świeczki na 5-ciominutówce.
Oczywiście nie wiemy co się stanie dalej (wyżej) czy nie będzie jakiejś dystrubucji,trzeba obserwować wolumen.
Ale póki co idziemy do góry.
Pozdrawiam i życzę koszenia grubej kasy.
Przedstawiam wykres godzinowy EUR/USD - Platforma Sierra Chart. Dałem opis VSA. To, jak ja to rozumiem. Nie wiem. Może źle, nie wszyscy się muszą z tym zgadzać.
Oczywiście proszę tego nie brać jako pewnik i rekomendacje. Po prostu moja teoria i nigdy nie handluje na domysły, tak jak piszesz.
(Mieliśmy przed chwilą prawie idealne odbicie od lini trendu na edku i co? Każdy potem widział podwójny szczyt przy lini trendu.) Nic nie pomoże linia trendu jeśli nie wiesz gdzie są włożone pieniądze. A kreatury w garniturach dopóki nie upewnią się że już nikt nie sprzedaje to będą korekcić i mieszać ludziom w głowach. Oczywiście nie chodzi o nas (narybek i leszcze) tylko o grube portfele.
Tom Wiliams powiedział że, żeby choć "ciutkę" ruszyć rynkiem eur/usd i żeby to było zauważalne fizycznie musielibyśmy kupić lub sprzedać min 5-6 tyś kontraktów terminowych eur/usd !!! A i tak penie zostałby na wykresie z tego jakiś cień świeczki na 5-ciominutówce.
Oczywiście nie wiemy co się stanie dalej (wyżej) czy nie będzie jakiejś dystrubucji,trzeba obserwować wolumen.
Ale póki co idziemy do góry.
Pozdrawiam i życzę koszenia grubej kasy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
VSA
sp500 m5 i h1highend pisze:Pam parampam
Widzial ktoś jakies wulgaryzmy ode mnie?po temacie.
-- Dodano: 18 sty 2018, 15:43 --
sp500 m5
pam pa ram
- moneymaker
- Gaduła
Dziękuję za merytoryczną interpretacje. U mnie niestety SLcoolcov pisze:Przedstawiam wykres godzinowy EUR/USD - Platforma Sierra Chart. Dałem opis VSA. To, jak ja to rozumiem. Nie wiem. Może źle, nie wszyscy się muszą z tym zgadzać.

dax h1 powrót do trójkąta i down?