@chihuahua -gdy miałem problemy ze zdrowiem, i nierozważnie szukałem porad na tematycznych forach natknąłem się tam na kłęby takich ludzi - żerujących na naiwności desperatów szukających pomocy. Stąd pewnie i uraz, jak i może przesadnie ostra reakcja. Dla mnie jest jednak logiczne, że jeśli firma nie potrafi zarabiać sama na własnych analizach, to znaczy że sprzedaje maść na szczury, czy innego rodzaju guano, cokolwiek o swoim produkcie nie powie. Tajemniczy Dżolo który nawet nie przedstawia swojej firmy w tej "ofercie", nie jest w stanie pochwalić się tymi swoimi "osiągnięciami" na zwykłej stronie www, nie jest dla mnie w żadnym calu profesjonalistą i nie zamaskuje tego żadna formalna gadka. Ale uważam, że każdy powinien sam się sparzyć, przyuważ jednak, że brak rozwagi w tej materii może skończyć się przejażdżką luksusowym samochodem - w jego bagażniku - prosto nad Wisłę, tudzież operacją obcinania palców nożycami do indyka. Jak na razie dla mnie to ten kaliber "biznesu" i "propozycji", jeśli ktoś uważa, że przesadziłem, albo jeśli kogoś zainspirowałem jak łatwo zdobyć kasę - to bardzo mi miło, ja wolę się trzymać z daleka, gdyż mam doświadczenie: jak kończą się interesy z kimś pokroju Człowieka Znikąd... Ale oczywiście chętni mogą jak najbardziej :
Zapraszam na priv (proszę przesłać kilka zdań o sobie i zostawić namiar tel. to porozmawiamy/spotkamy się/zaprezentuje co jest).
Nie wydaje Ci się dziwne, że facet szuka tu ludzi z kasą, choć twierdzi, że świat FX doskonale zna - przynajmniej z tego forum? Powinien więc wiedzieć, że ci których on potrzebuje nie potrzebują jego, a ci co go potrzebują nie mają tego, czego on potrzebuje. Tak czy śmak wcale nie sądzę, że odrobina chamstwa jest w tej sytuacji jakąś przesadą, jak i dalej nie uważam, że tekst o palcach jest śmieszny czy żałosny - ale uszanuję każde Twoje odmienne zdanie w tej kwestii. Z doświadczenia zdobytego na tym forum, jak i w realnym życiu - wiem, że im bardziej zajadłe odpowiedzi na baity i zaczepki, tym mniejsze prawdopodobieństwo, że oferowany produkt/usługa ma jakąkolwiek wartość. Tyle wyniosłem z tego i innych forów internetowych, i ta nauka pozwoliła zaoszczędzić mi wiele kasy, a może i palców. Nie jest to wiedza którą należy się przesadnie chwalić, ale pozwól- skoro działa będę się tego trzymał - póki nie znajdę czegoś lepszego.