Moje podejście do tego jest takie, najpierw zrobie kilka trejdów i wtedy zobaczymy czy jest lepiejfx-technik pisze:No to, w takim razie mogę cię od razu zapewnić, że nie będzie lepiej, bo robisz to samo, co dotychczas.-rookie- pisze:Pobrałem ten wksaźnik dadas-day-trading-reloaded-t29249-230.html#p894023
RSI 10 ( median price ) to jest to samo co EMA21 median price. Przecina się w 50% dokładnie kiedy robi to EMA21.
Wygląda prościej do analizy, spróbuje z tym pograć na razie. Heh, pójdę za radą z tego nagrania o strefach. Wchodzenie na korektach w kierunku trendu, akurat kolorki świec wyznaczają trend. Sprawdze czy będzie lepiej...
To znaczy ja takich ustawień użyje w tym indykatorze.
Znowu chcesz coś testować, sprawdzać, zamiast najpierw sobie zbudować na tym system.
Czyli, opisać dokładnie warunki i czas wejść i wyjść, jakie potrzebujesz zobaczyć.

Teraz to jedynie będziemy nabijali posty, a wszystko co istotne zostało napisane na ten moment i jest plan na kolejne dni, pozostaje teraz zrobić kilka trejdów i zebrać wyniki z kilku dni. Wtedy będzie można dalej dyskutować.
Na razie jest weekend, a ja mam totalną pustke w głowie, sam nie wiem czego się spodziewać po sobie i co dokładnie będę robił jutro albo pojutrze...