Nie wiem jak jest w innych krajach, ale w Polsce może to okazać się opłacalne. Tylko trzeba mieć chociażby minimalne pojęcie o tego typu inwestycjach i dodatkowo trochę pieniędzy na koncie Ale to jak chyba ze wszystkimi inwestycjami, w każdym razie kwoty jakie były tam podane na polskie realia to bardzo dużo, a tyle pieniędzy można zainwestować w lepsze miejsca. Jak już miałbym inwestować i o tym poważnie myślę, to póki co zatrzymałbym się w kraju
Bzdura z tymi mieszkaniami, to musi byc reklama bo ja akurat inwestuje troche w nieruchomości, mam dwa mieszkania w Polsce w Lublinie i jedno mieszkanie w Monachium. Kiedyś byłem na wyjeździe do Barcelony i bardzo mi sie podobało, zastanawiałem sie nad mieszkaniem w tym rejonie w Hiszpanii. Warto powiedziec, ze zwykłe mieszkanie takie jak w Polsce kosztuje około 200 tysiecy na jakimś przetargu, tam cena zaczyna sie przeważnie od 400 tysiecy zł, w dobrym stanie w nowym budownictwie. Po drugie nie porównywałbym Barcelony do Costa Blanca, bo kto był ten wie, że nieruchomości w Barcelonie są dużo droższe, za wiecej wynajmowane i cześciej bo to rejon turystyczny, piekne miasto. Natomiast na Costa Blanca nie ma nic, tylko morze i deptak w Alicante. To co ta Pani mówi, w samych superlatywach, że w nowym apartamencie z widokiem na morze hahaha, chciałbym zobaczyc jaki to ekskluzywny budynek i w jakim miejscu położony
Widzę że temat Wiśniowskiego się nie kończy.
Gość żyje jedynie ze sprzedaży nierealnych marzeń a że naiwniaków na tym świecie nie brakuje, strzyże swoje owieczki ile wlezie.
Oczywiście kolejny jego biznes to nieruchomości w Hiszpanii. Jak znam tego gościa, ma ich na pewno z tysiąc i zarabia miliony codziennie.
Jak słyszę to suche pierdolenie to mnie czyści.
Fakty są takie że aby cokolwiek sensownego w życiu osiągnąć, trzeba poświęcić na to tysiące godzin a często całe swoje życie i nikt nam nie da gwarancji że nam się uda.
Jacek jest tak zajebisty że nie ma na świecie rzeczy w której ktokolwiek jest w stanie go przebić.
Najlepszy biegacz, najlepszy mówca, najlepszy sprzedawca, najlepszy dziennikarz, najlepszy informatyk, najlepszy dealer samochodowy, najlepszy tantryk, najlepszy pracodawca dla swojej sprzątaczki, najlepszy kochanek (po zjedzeniu selera), najlepszy specjalista od suplementów diety, gumek, tulipanów z miedzi, powerbanków, głośniczków za 2 złote, seksu, kontroli wytrysków i wszystkich rzeczy których nie wymieniłem. Przy takim gościu to Chuck Norris jest zwykłą pizdą.
Pani z filmiku o Hiszpanii też ma dobry bajer. Mówi że jest tak ciepło że ludzie się kąpią a chwilę później pokazują pustą plażę. Zaś Jacek dał ciała... Adres mailowy tej pani też wiele mówi o jej firmie...
Jacek, wiem że tu codziennie zaglądasz ale brak ci jaj żeby coś napisać. Dla mnie wszystkie twoje bajki są tak banalne że aż głupie. Słowo "egocentryk" doskonale definiuje twoją osobowość. Nie wiem czy da się to wyleczyć. Ty pewnie wiesz...
YAPA pisze:Jacek jest tak zajebisty że nie ma na świecie rzeczy w której ktokolwiek jest w stanie go przebić.
Najlepszy biegacz, najlepszy mówca, najlepszy sprzedawca, najlepszy dziennikarz, najlepszy informatyk, najlepszy dealer samochodowy, najlepszy tantryk, najlepszy pracodawca dla swojej sprzątaczki, najlepszy kochanek (po zjedzeniu selera), najlepszy specjalista od suplementów diety, gumek, tulipanów z miedzi, powerbanków, głośniczków za 2 złote, seksu, kontroli wytrysków i wszystkich rzeczy których nie wymieniłem. Przy takim gościu to Chuck Norris jest zwykłą pizdą.
"Chlopaki! Nie chce oceniac tego co mowi JW. To jego sprawa. Fakt jest taki, ze jak sie chce docierac do mas, to nie mozna sobie pozwolic na glebie. Samochody najwyrazniej przemawiaja do szerokiej rzeszy blacharzy. Ja przekazuje wiedze miliarderow ludziom, ktorzy cos w zyciu chca osiagnac. Tu nie chodzi o ilosc, tylko jakosc. Przez kilka lat mentorowalem Jackowi. Nie robie juz tego, bo to co obecnie robi nie odpowiada moim standardom. Prosilbym was, zeby wasze komentarze tutaj byly na temat tutejszego filmu, ewentualnie tego kanalu, a nie sluzyly do krytykowania kanalow innych ludzi. Chyba Lao Tse powiedzial, ze lepiej zapalic swiatlo niz narzekac na ciemnosc. Jak chcecie, zeby ten kanal pomagal wiekszej ilosci ludzi, to promujcie go gdzie sie da."
Wypowiedź kolegI Jacka. A może już byłego kolegi? Rafaela Badziaga na swoim kanale indywidualista.pl Ogólnie wszystko poszło o to, że Jacek został lekko "skrytykowany" pod najnowszym filmem Rafaela z indywidualisty.pl i sam Rafael zabrał głos w tej sprawie. Najwyraźniej widać, że mu się też nie podoba to co robi Jacek. Być może wie znacznie więcej niż my skoro wypowiedział się w takim tonie. To tylko spekulacje, ale rzuca to troszkę cienia na osobę JW.
kasias25 pisze:@YAPA zgadzam się z Toba
plus arogancja tej Pani wychodzi uszami
Ja zauważyłem, że sporo osób, które pokazują się na kanale Jacka ma tą "manierę". Ten gość od kostki rubika, cholernie przemądrzały. Jak sama zauważyłaś ta dziewczyna od nieruchomości też dziwnie się zachowywała. Magika Y nie biorę pod uwagę, bo własny kanał na yt, poza tym ja tego nie oglądam.
A co do indywidualisty, tego kolegi co bodajże pisał książkę o milionerach. To zawsze on mi się wydawał bardziej koleżeński niż Jacek i bardziej otwarty. Jakoś mi nie pasował do kolegi Jacka. A, że wie więcej o jego biznesach, to jest pewne.
PS
Mógłbym prosić o linka? bo nie mogę tego znaleźć
Loonar pisze:
Ja zauważyłem, że sporo osób, które pokazują się na kanale Jacka ma tą "manierę". Ten gość od kostki rubika, cholernie przemądrzały. Jak sama zauważyłaś ta dziewczyna od nieruchomości też dziwnie się zachowywała. Magika Y nie biorę pod uwagę, bo własny kanał na yt, poza tym ja tego nie oglądam.
tak, masz rację
Wszyscy bardzo podobni do siebie pod względem zachowania, czy też sposobu mówienia.
Ich arogancja, brak pokory i egocentryzm strasznie biją po oczach