Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
kasias25
Bywalec
Bywalec

Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Nieprzeczytany post autor: kasias25 »

Uważam, że przy poprzednich biznesach nie było żadnego miliona. Jedyny ewentualny mln lub podobną wysoką kwotę, mógł zarobić właśnie na kursie 1 mln. Dlatego wprowadza kolejne edycje - nie zwracając przy tym uwagi na rażące, negatywne opinie internautów.

Nie szanuje ludzi, nie liczy się z nimi, więc tak naprawdę ma w "czterech literach" co inni oczekują od niego, co im przeszkadza...

Dla niego liczy się tylko pieniądz, więc kontynuuje swoje "dzieło".

Szrapnel
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Szrapnel »

[img][attachment=0]wp_ss_20171102_0001.png[/attachment[/img]]

Jaca szaleje XD reklamuje swoje wypociny na tę trafiłem na stronie "ze śmiesznymi obrazkami" oj czekam i jaram się momentem gdy Jacu spróbuje zwiększyć zasięgu kanału reklamując się na Wykop.pl XD
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Loonar
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Loonar »

@kasias25

Możliwe, że jest tak jak mówisz. I to jest nawet bardzo prawdopodobne. Zwłaszcza, że jego kurs jest najdroższym jego produktem, który znamy do tej pory.

@Szrapnel

Reklama Ci się będzie pokazywać niezależnie od strony na jaką wchodzisz :) Tak działa ten algorytm, a jak jeszcze oglądasz jego kanał i czytasz ten wątek to potencjalnie możesz być zainteresowany tą książką :)

Szrapnel
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Szrapnel »

@Loonar
Bez jaj XD jakbym chciał kupić rozpałkę do pieca to taniej mi wyjdzie w markecie budowlnym, fakt przeglądam ciągle strony antykwariatów, księgarni, sklepów z grami planszowymi i te reklamy mi się wyświetlają ale jego kanału nie oglądam.
Jedyne co od Jacka bym kupił to:
-Jakby zaczął tłumaczyć zagraniczne RPGi na polski i opylać je w print on demand bo posucha na polskiej scenie same chłamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Teflon
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Teflon »

Liczby nie kłamią. Na sprzedaży przez kanał na pewno wygenerował milion. Sama książka i kurs (pewne jest tylko 80 osób, a nie wiadomo ile było tych grup i edycji). Jacuś stworzył wizerunek w sieci, ale kiedy jedna osoba próbuje ukryc prawde a reszta świadomych ludzi chce ją ujawnic, to najlepszym rozwiązaniem jest milczenie. Przypominam - 109 stron, ani jednej pozytywnej opinii, same zarzuty, niektórym po prostu nie moze zaprzeczyc bo jego historia zupełnie sie nie klei. Mimo to dalej są tak naiwni ludzie, którzy myślą, że to jakaś nagonka hejterów i traktują go jak bóstwo. Ja nie mam czasu żeby zajmowac sie głupotami, mam swoje życie, chciałem tylko ostrzec innych. Zarobionych pieniedzy nikt mu nie odbierze wiec jest spokojny, ale nie zasługuje na szacunek bo nie ma go dla innych ludzi. To jest zwykły cwaniaczek, który patrzy na wszystkich z góry.

tomeknowak
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: tomeknowak »

Przeciez to jest oczywiste, ze nie bedzie sie on tlumaczyl z roznych rzeczy, ktore ludzie pisza o nim w internecie, bo wszyscy zaczeli by nagle szukac informacji o nim w internecie, a jakby znalezli ten watek, to by nic od niego nie kupili. Wystarczy wpisac jego imie i nazwisko w google, aby znalezc ten watek. Ja tak trafilem na ten watek. Wczesniej myslalem o nim pozywnie, chociaz wydawalo mi sie, ze czasami mowi jak rasowy przedstawiciel handlowy. Dlatego niech ktos nie mysli, ze on kiedys bedzie w swoich filmach w jakis sposob odnosil sie do informacji w internecie, a tym bardziej do tego watku. Nawet jezeli ten watek liczylby 1 milion wpisow to on tego nie zrobi.

Loonar
Stały bywalec
Stały bywalec

Obejrzałem najnowszy film Jacka... cóż... tematy na odcinki chyba mu się pokończyły, bo teraz mówi, że zarabianie pieniędzy jest trudne. Innym razem mówił, że jest łatwe, bo jak się zarobi to wystarczy powtórzyć. Żadne z tych stwierdzeń mnie nie zmotywowało, ot takie gadanie po to, aby gadać. Chyba daruje słuchanie jego filmików, może wartościowych filmów było tam niewiele, ale przynajmniej streszczał jakąś książkę od czasu do czasu, to tak żeby człowieka do końca nie demonizować. Bo wiadomo, że jak każdy ma jakieś dobre i złe momenty, ale tych złych było ciut gorzej.
Tak jak pisałem wcześniej, nie mam kompetencji oceniać go jako persony, bo moim zdaniem jest to nieco wykreowany wizerunek na potrzeby kanału. Odpowiedzi raczej nie uzyskamy, bo to byłby strzał w stopę. Wejdę za jakiś czas z ciekawości, zobaczę co nowi kursanci napisali :)

Kreaster
Gaduła
Gaduła

Patrz na to

Nieprzeczytany post autor: Kreaster »

Loonar pisze:Ma oszczędny tryb życia i zachęca do kontroli swoich wydatków.
Taa... oszczędny. Kłóć się z hydraulikiem o podłączenie pralki za 50 zł, czy na kolanach błagaj o rabat na jakieś spodnie i jeździć typowo nieekonomicznymi szpanerskimi furami jak nissan gtr, ferrari, lambo czy maybay w którym nie pachnie skórą, ale czuć skóre.

Facet mówi, że od 20 lat siedzi w marketingu, że tam niby jakieś portale miał od wycieczek czy pizzaportal, był pionerem w Polsce i tak dalej bla bla bla...

Z realnych faktów, a nie bajek co to nie on to sprzedawał:

- głośniczki z chin (tego potwierdzić nie można), miedziane tulipany z chin (tak samo), dwie książki zhejtowane na lubimy czytac jak autobiografia franklina, album z pozycjami seksualnymi, a i ta książa rusz dupe, gumki na rękę podobno przez jego kolegę Marka co też jest ściemą, geniusz czyli suplement diety który wcześniej ktoś sprzedawał pod inną nazwą, eliksir młodości, kod atrakcyjności, różne szkolenia od biznesu czy inne tam cuda pogubić się można w tym ile tego było, wcześniej kontrole wytrysku, tantry, masaże. A i być może miał te produkty z agencji reklamowej na usługach, ale to też marnie wygląda, na pewno nie na 7 cyfrowe kwoty.

Nie wiem czy coś pominąłem, to są te realne produkty. Opowieści typu "Ja sprzedaje bardzo dużo czegoś w USA" darujmy sobie.

Loonar
Stały bywalec
Stały bywalec

Wątpię, żebyśmy się dowiedzieli jak jest w rzeczywistości. Ja skłaniam się do tego, że jest to prawda, raczej człowiek, który próbuje kłamać na swój temat i temat swojej osoby, wymyślałby jakieś super mega ambitne produkty, a miedziane tulipany to produkt jak produkt. Jakich jest setek na rynku. Co do kolegi Marka, też pewności nie mamy. Ot kolejne historie, które są do bólu zwykłe, cena za taką gumkę w puszce już zwykła nie jest, bo 20 zł to trochę przegięcie.

Co do Geniusza, to tamten Tytan o którym mówił Marszałkowski, pewnie był jakimś wstępnym produktem. Zauważ, że napoje energetyczne nazywane są tak, jakby miały dawać nadludzką siłę. Myślę, że jeżeli produkt Tytan był Jacka (lub nie był), to twórcy/twórca chcieli iść tą drogą. Nazwali Geniusz, bo lepiej się przyjmuje z nazwy i pasuje do tego schematu. Nie wiem jak jest z tym co mówił Marszałkowski, że co do Geniusza postępowanie było (może nadal jest?) w toku. Jeżeli jest tak jak mówił Marszałkowski, to na Jacka może być nałożona kara. Jakby taka kara była nałożona, to pewnie produkt zniknie ze sprzedaży na allegro, a jak zniknie to będziemy wiedzieć, ewentualnie jest jeszcze taka opcja, że po zbadaniu Geniusz okaże się nieszkodliwy dla zdrowia i będzie w powszechnej sprzedaży. Historia, o inspiracji filmem "Jestem Bogiem", pewnie była w celach marketingowych. Niestety nie wiem jaki jest dokładany skład geniusza (nie chce już mi się tego sprawdzać i analizować), ile jest tabletek i czy kupując składniki oddzielnie nie wyszłoby taniej. Według Jacka nie :)

A te kłótnie z hydraulikami itd. to jeżeli to nie jest kłamstwo (a pewnie nie jest), to pewnie miało to służyć ćwiczeniu jego technik negocjacji ceny, na zasadzie - "jaka jest najniższa cena jaka Pana zadowoli?". Wbrew pozorom słyszę, to bardzo często od swoich klientów :)

tomeknowak
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: tomeknowak »

Co myslicie o ostatnim filmiku "jacka" odnosnie inwestowania w hiszpanskie nieruchomosci? Czy to az takie oplacalne?

ODPOWIEDZ