ale o co Ci chodzi? O co wszystkim chodzi? Nie zauważyłem nic co by Mnie wkur....Nieśmiertelny Trader pisze:woj55 pisze:Jest prosty sposob na Technika , nie pisac NIC przez tydzien a admin skasuje go bez zadnych wstepnych wnioskow, z wlasnej nieprzymuszonej woli !!!! Pojdzcie za moim przykladem ,od jutra ani slowka, ani mru mru,Dziekuje
Np Tomasza postów wcale nie rozumiem, nie rozumiem calej dzisiejszej dyskusji pomiedzy nim a tolmonika (to koles jak coś, a wielu z was pisze do niego jak do laski, swoją drogą jaki koles daje se monika w nicku?). Nie wiem co to bylo, na pewno nie po polsku. Dla mnie to dialog z kosmosu. Generalnie niektorych tutaj totalnie nie rozumiem. Czasem mam wrażenie jak by majaczyli, albo byli upojeni tudzież jakaś schizofrenia... Nie wiem, nie przeszkadza Mi to. Mimo ze jestem na rynku 7 lat to też nie kumam niektorych wykresów które są tutaj wstawiane, często się zastanawiam what the fuck? Co to za para? Jakieś kosmiczne wskazniki... No i co z tego? Po co mam się czepiać? Dlatego ciesze się ze to tylko forum bo wielu z Was nie chciałbym zobaczyć na żywo. Brrrr w dawnych czasach bywałem w kasynach rozmienić hajs bo nie mieli w banku i widywałem tam dziwnych ludzi lampiących się w automaty 24h na dobe, wygladali strasznie. Czasem jak lukam tych ''traderów medialnych'' to az mnie znowu brrr przeszywa... Niestety to nie film, brzydka rzeczywistość

Dla twojej wiadomości to są dwa słowa Tolmon oraz Nika

i tyle wyjaśnienia
wczoraj była rozmowa na ten temat widocznie nie przecztałeś