DayTrading: Piątek 27.10.2017

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 28 paź 2017, 00:00

Wzrost
3
33%
Bez zmian
1
11%
Spadek
5
56%

Liczba głosów: 9

Tolmon_Nika
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 27.10.2017

Nieprzeczytany post autor: Tolmon_Nika »

Nieśmiertelny Trader pisze:
woj55 pisze:Jest prosty sposob na Technika , nie pisac NIC przez tydzien a admin skasuje go bez zadnych wstepnych wnioskow, z wlasnej nieprzymuszonej woli !!!! Pojdzcie za moim przykladem ,od jutra ani slowka, ani mru mru,Dziekuje
ale o co Ci chodzi? O co wszystkim chodzi? Nie zauważyłem nic co by Mnie wkur....

Np Tomasza postów wcale nie rozumiem, nie rozumiem calej dzisiejszej dyskusji pomiedzy nim a tolmonika (to koles jak coś, a wielu z was pisze do niego jak do laski, swoją drogą jaki koles daje se monika w nicku?). Nie wiem co to bylo, na pewno nie po polsku. Dla mnie to dialog z kosmosu. Generalnie niektorych tutaj totalnie nie rozumiem. Czasem mam wrażenie jak by majaczyli, albo byli upojeni tudzież jakaś schizofrenia... Nie wiem, nie przeszkadza Mi to. Mimo ze jestem na rynku 7 lat to też nie kumam niektorych wykresów które są tutaj wstawiane, często się zastanawiam what the fuck? Co to za para? Jakieś kosmiczne wskazniki... No i co z tego? Po co mam się czepiać? Dlatego ciesze się ze to tylko forum bo wielu z Was nie chciałbym zobaczyć na żywo. Brrrr w dawnych czasach bywałem w kasynach rozmienić hajs bo nie mieli w banku i widywałem tam dziwnych ludzi lampiących się w automaty 24h na dobe, wygladali strasznie. Czasem jak lukam tych ''traderów medialnych'' to az mnie znowu brrr przeszywa... Niestety to nie film, brzydka rzeczywistość :)

Dla twojej wiadomości to są dwa słowa Tolmon oraz Nika :!:
i tyle wyjaśnienia
wczoraj była rozmowa na ten temat widocznie nie przecztałeś :lol:
Ostatnio zmieniony 27 paź 2017, 18:26 przez Tolmon_Nika, łącznie zmieniany 2 razy.
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem ;)

barabaszek

Nieprzeczytany post autor: barabaszek »

Awatar użytkownika
Jones
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Jones »

XAB pisze:
Jones pisze:
karnak pisze:Wysiaduję cierpliwie jajka - pozycję S na EDku. :) :D
no nieźle ciekawe czy Kusus też trzyma pewnie tak
nie wiem ale na weekend zostawie ?
moje kreski z krotkiej pokazywalky ze 1,1580 to juz po robocie na s a narazie nie widac ze maja dosc
moze slynne 100 pipsow zjazd od otwarcia jeszcze zrobia :( czyli moze 1,1557 tyle by bylo
fajnie by było ale jakoś sie zatrzymali :roll:
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Tolmonnika pisze:
woj55 pisze:Jest prosty sposob na Technika , nie pisac NIC przez tydzien a admin skasuje go bez zadnych wstepnych wnioskow, z wlasnej nieprzymuszonej woli !!!! Pojdzcie za moim przykladem ,od jutra ani slowka, ani mru mru,Dziekuje
ale o co Ci chodzi? O co wszystkim chodzi? Nie zauważyłem nic co by Mnie wkur....

Np Tomasza postów wcale nie rozumiem, nie rozumiem calej dzisiejszej dyskusji pomiedzy nim a tolmonika (to koles jak coś, a wielu z was pisze do niego jak do laski, swoją drogą jaki koles daje se monika w nicku?). Nie wiem co to bylo, na pewno nie po polsku. Dla mnie to dialog z kosmosu. Generalnie niektorych tutaj totalnie nie rozumiem. Czasem mam wrażenie jak by majaczyli, albo byli upojeni tudzież jakaś schizofrenia... Nie wiem, nie przeszkadza Mi to. Mimo ze jestem na rynku 7 lat to też nie kumam niektorych wykresów które są tutaj wstawiane, często się zastanawiam what the fuck? Co to za para? Jakieś kosmiczne wskazniki... No i co z tego? Po co mam się czepiać? Dlatego ciesze się ze to tylko forum bo wielu z Was nie chciałbym zobaczyć na żywo. Brrrr w dawnych czasach bywałem w kasynach rozmienić hajs bo nie mieli w banku i widywałem tam dziwnych ludzi lampiących się w automaty 24h na dobe, wygladali strasznie. Czasem jak lukam tych ''traderów medialnych'' to az mnie znowu brrr przeszywa... Niestety to nie film, brzydka rzeczywistość :)

Dla twojej wiadomości to są dwa słowa Tolmon oraz Nika niestety nick pisze się razem :!:
i tyle wyjaśnienia
Popraw bo nieładnie przeczta.. :lol: aha to tak specjalnie,okey

Krytyka jak napisałeś jest dobra,
A tu wielki trader krytykuje drugiego sam popełniajac podstawowe błędy.
Nikt mu tego nie przypomina to czuje sie w tym dobrze i dalej swoje.
Ostatnio zmieniony 27 paź 2017, 18:32 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 2 razy.

dalan
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: dalan »

Może tak,trochę miejsca jeszcze zostało.Na USDX również
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

Tolmonnika pisze:

Dla twojej wiadomości to są dwa słowa Tolmon oraz Nika niestety nick pisze się razem :!:
i tyle wyjaśnienia
Tolmon_Nika :564:

-- Dodano: 27 paź 2017, 18:30 --

A tak poza tym, to jeżeli ktoś coś nie tweetnie, to chyba na dziś nic się już nie wydarzy.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

przyczepiacie sie do faceta o nik
to moze wytlumaczcie mi co znacza te wasze fotki w profilach bo jak 1 raz wszedlem to mnie to tak rozsmieszylo ze nie bede komentowal dorosle chlopy a maja fotki ze moj dzieciak by sie usmiechnal
no chyba ze cos was laczy z portretem do ktorego sie upodabniacie dowccip sila meskosc duzy fiu,,t dzieciaczek w sumie itp itd
tylko prosze sie nie obrazac po prostu pytam z czystej ciekawosci bo zaskoczylo mnie to dosc mocno
Ostatnio zmieniony 27 paź 2017, 18:44 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Nieśmiertelny Trader

Nieprzeczytany post autor: Nieśmiertelny Trader »

XAB pisze:przyczepiacie sie do faceta o nik
to moze wytlumaczcie mi co znacza te wasze fotki w profilach bo jak 1 raz wszedlem to mnie to tak rozsmieszylo ze nie bede komentowal dorosle chlopy a maja fotki ze moj dzieciak by sie usmiechnal
no chyba ze cos was laczy z portretem do ktorego sie upodabniacie dowccip sila meskosc duzy fiu,,t dzieciaczek w sumie itp itd

hehe, w Mojej miniaturce jest Moje byle stanowisko, a teraz mam tylko laptopa więc trochę żenua ale styka ;)

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

To się nazywa "avatar", czyli trafiłeś.
Mój, to akurat jest chiński znak, który oznacza przyjaźń, a do tego wygląda jak Fx.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Nieśmiertelny Trader

Nieprzeczytany post autor: Nieśmiertelny Trader »

fx-technik pisze:
To się nazywa "avatar", czyli trafiłeś.
Mój, to akurat jest chiński znak, który oznacza przyjaźń, a do tego wygląda jak Fx.
No widać, że w koło Sami Samarytanie :D

Zablokowany