Coś Ty taki cięty na Mr Technika?Kusus pisze:Swietnie, spamuj dalejfx-technik pisze:Pikny trade.
Dniówka bogata!
Tyle na dzisiaj.
W 35 minut załatwiłem sprawę...obchodzi nas to jak slepego kolor auta. Skoro skonczyles na dzisiaj to idz na inne forum dziadziu
DayTrading: Piątek 27.10.2017
Re: DayTrading: Piątek 27.10.2017
A jak nie zareaguje to zrobimy nastepny taki tydzien i wywala go natychmiastwoj55 pisze:Jest prosty sposob na Technika , nie pisac NIC przez tydzien a admin skasuje go bez zadnych wstepnych wnioskow, z wlasnej nieprzymuszonej woli !!!! Pojdzcie za moim przykladem ,od jutra ani slowka, ani mru mru,Dziekuje
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
kasus ciety bo jeszcze straty nie odbil
a co do technika to przeciez nie musi go ktos czytac jak mu nie pasuje to omijasz watek
jak go o cos zapytasz to on wszystko wie i ze swoim jazgotem ale ci wytlumaczy zawsze
nie rozumiem problemu
a co do technika to przeciez nie musi go ktos czytac jak mu nie pasuje to omijasz watek

jak go o cos zapytasz to on wszystko wie i ze swoim jazgotem ale ci wytlumaczy zawsze
nie rozumiem problemu
Ostatnio zmieniony 27 paź 2017, 17:57 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
no nieźle ciekawe czy Kusus też trzyma pewnie takkarnak pisze:Wysiaduję cierpliwie jajka - pozycję S na EDku.![]()
nie wiem ale na weekend zostawie ?
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
Tym ktorzy nie maja silnej woli ,chce przypomniec ze to forum ksztaltuja bywalcy a szczegolnie takie tuzy jak kermit czy bemowo i bez ich obecnosci nie ma to okienko takiej wartosci a oni juz jak widac ograniczyli swoje wpisy.Wiec zastanowcie sie ....woj55 pisze:A jak nie zareaguje to zrobimy nastepny taki tydzien i wywala go natychmiastwoj55 pisze:Jest prosty sposob na Technika , nie pisac NIC przez tydzien a admin skasuje go bez zadnych wstepnych wnioskow, z wlasnej nieprzymuszonej woli !!!! Pojdzcie za moim przykladem ,od jutra ani slowka, ani mru mru,Dziekuje
ale o co Ci chodzi? O co wszystkim chodzi? Nie zauważyłem nic co by Mnie wkur....woj55 pisze:Jest prosty sposob na Technika , nie pisac NIC przez tydzien a admin skasuje go bez zadnych wstepnych wnioskow, z wlasnej nieprzymuszonej woli !!!! Pojdzcie za moim przykladem ,od jutra ani slowka, ani mru mru,Dziekuje
Np Tomasza postów wcale nie rozumiem, nie rozumiem calej dzisiejszej dyskusji pomiedzy nim a tolmonika (to koles jak coś, a wielu z was pisze do niego jak do laski, swoją drogą jaki koles daje se monika w nicku?). Nie wiem co to bylo, na pewno nie po polsku. Dla mnie to dialog z kosmosu. Generalnie niektorych tutaj totalnie nie rozumiem. Czasem mam wrażenie jak by majaczyli, albo byli upojeni tudzież jakaś schizofrenia... Nie wiem, nie przeszkadza Mi to. Mimo ze jestem na rynku 7 lat to też nie kumam niektorych wykresów które są tutaj wstawiane, często się zastanawiam what the fuck? Co to za para? Jakieś kosmiczne wskazniki... No i co z tego? Po co mam się czepiać? Dlatego ciesze się ze to tylko forum bo wielu z Was nie chciałbym zobaczyć na żywo. Brrrr w dawnych czasach bywałem w kasynach rozmienić hajs bo nie mieli w banku i widywałem tam dziwnych ludzi lampiących się w automaty 24h na dobe, wygladali strasznie. Czasem jak lukam tych ''traderów medialnych'' to az mnie znowu brrr przeszywa... Niestety to nie film, brzydka rzeczywistość

Jak komus sie cos nie podoba to są bany od tego wiec skończcie już Swoje gwiezdne wojny.

XAB pisze:kasus ciety bo jeszcze straty nie odbil
nie rozumiem problemu
Hehe. Nie rozsmieszaj mnie

I prosze Cie bez takich do mnie bo jestes o 3 zera i kilka lat za krótki.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 27 paź 2017, 18:06 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.
moje kreski z krotkiej pokazywalky ze 1,1580 to juz po robocie na s a narazie nie widac ze maja doscJones pisze:no nieźle ciekawe czy Kusus też trzyma pewnie takkarnak pisze:Wysiaduję cierpliwie jajka - pozycję S na EDku.![]()
nie wiem ale na weekend zostawie ?
moze slynne 100 pipsow zjazd od otwarcia jeszcze zrobia

-- Dodano: 27 paź 2017, 18:08 --
kasus
jak to do mnie to moze wytlumacz bo tak aprop to nawet tepy zauwazy ze to nie bylo zlosliwe
a ty do mnie wczoraj odzywales sie zlosliwie choc to olalem
co to znaczy?
prosze Cie bez takich do mnie bo jestes o 3 zera i kilka lat za krótki.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
niby jestes taki wrazliwy na dziwnych ,ludzi a przeeciez ten technik to dziwak nad dziwaki??!! brrrNieśmiertelny Trader pisze:ale o co Ci chodzi? O co wszystkim chodzi? Nie zauważyłem nic co by Mnie wkur....woj55 pisze:Jest prosty sposob na Technika , nie pisac NIC przez tydzien a admin skasuje go bez zadnych wstepnych wnioskow, z wlasnej nieprzymuszonej woli !!!! Pojdzcie za moim przykladem ,od jutra ani slowka, ani mru mru,Dziekuje
Np Tomasza postów wcale nie rozumiem, nie rozumiem calej dzisiejszej dyskusji pomiedzy nim a tolmonika (to koles jak coś, a wielu z was pisze do niego jak do laski, swoją drogą jaki koles daje se monika w nicku?). Nie wiem co to bylo, na pewno nie po polsku. Dla mnie to dialog z kosmosu. Generalnie niektorych tutaj totalnie nie rozumiem. Czasem mam wrażenie jak by majaczyli, albo byli upojeni tudzież jakaś schizofrenia... Nie wiem, nie przeszkadza Mi to. Mimo ze jestem na rynku 7 lat to też nie kumam niektorych wykresów które są tutaj wstawiane, często się zastanawiam what the fuck? Co to za para? Jakieś kosmiczne wskazniki... No i co z tego? Po co mam się czepiać? Dlatego ciesze się ze to tylko forum bo wielu z Was nie chciałbym zobaczyć na żywo. Brrrr w dawnych czasach bywałem w kasynach rozmienić hajs bo nie mieli w banku i widywałem tam dziwnych ludzi lampiących się w automaty 24h na dobe, wygladali strasznie. Czasem jak lukam tych ''traderów medialnych'' to az mnie znowu brrr przeszywa... Niestety to nie film, brzydka rzeczywistość
Jak komus sie cos nie podoba to są bany od tego wiec skończcie już Swoje gwiezdne wojny.
-
- Fanatyk
Bo to czasem jak sie napisze nieśmiertelny to wydaje sie być wyższy od najwyższego,
i jak sie przeciez wstawi taki wykres to jest najnaj lsniejszy a inni to be
no cóz tak jak niesmiertelny nie pojmuje to ja jego nie rozumie
i jak sie przeciez wstawi taki wykres to jest najnaj lsniejszy a inni to be
no cóz tak jak niesmiertelny nie pojmuje to ja jego nie rozumie