DayTrading: Piątek 27.10.2017

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 28 paź 2017, 00:00

Wzrost
3
33%
Bez zmian
1
11%
Spadek
5
56%

Liczba głosów: 9

majkel79
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 27.10.2017

Nieprzeczytany post autor: majkel79 »

Kusus pisze:
fx-technik pisze:Pikny trade.
Dniówka bogata!
Tyle na dzisiaj.
W 35 minut załatwiłem sprawę...
Swietnie, spamuj dalej :) obchodzi nas to jak slepego kolor auta. Skoro skonczyles na dzisiaj to idz na inne forum dziadziu :)
Coś Ty taki cięty na Mr Technika?

woj55
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: woj55 »

woj55 pisze:Jest prosty sposob na Technika , nie pisac NIC przez tydzien a admin skasuje go bez zadnych wstepnych wnioskow, z wlasnej nieprzymuszonej woli !!!! Pojdzcie za moim przykladem ,od jutra ani slowka, ani mru mru,Dziekuje
A jak nie zareaguje to zrobimy nastepny taki tydzien i wywala go natychmiast
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

kasus ciety bo jeszcze straty nie odbil
a co do technika to przeciez nie musi go ktos czytac jak mu nie pasuje to omijasz watek :568:
jak go o cos zapytasz to on wszystko wie i ze swoim jazgotem ale ci wytlumaczy zawsze
nie rozumiem problemu
Ostatnio zmieniony 27 paź 2017, 17:57 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
Jones
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Jones »

karnak pisze:Wysiaduję cierpliwie jajka - pozycję S na EDku. :) :D
no nieźle ciekawe czy Kusus też trzyma pewnie tak
nie wiem ale na weekend zostawie ?
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones

woj55
Pasjonat
Pasjonat

woj55 pisze:
woj55 pisze:Jest prosty sposob na Technika , nie pisac NIC przez tydzien a admin skasuje go bez zadnych wstepnych wnioskow, z wlasnej nieprzymuszonej woli !!!! Pojdzcie za moim przykladem ,od jutra ani slowka, ani mru mru,Dziekuje
A jak nie zareaguje to zrobimy nastepny taki tydzien i wywala go natychmiast
Tym ktorzy nie maja silnej woli ,chce przypomniec ze to forum ksztaltuja bywalcy a szczegolnie takie tuzy jak kermit czy bemowo i bez ich obecnosci nie ma to okienko takiej wartosci a oni juz jak widac ograniczyli swoje wpisy.Wiec zastanowcie sie ....

Nieśmiertelny Trader

Nieprzeczytany post autor: Nieśmiertelny Trader »

ale o co Ci chodzi? O co wszystkim chodzi? Nie zauważyłem nic co by Mnie wkur....

Np Tomasza postów wcale nie rozumiem, nie rozumiem calej dzisiejszej dyskusji pomiedzy nim a tolmonika (to koles jak coś, a wielu z was pisze do niego jak do laski, swoją drogą jaki koles daje se monika w nicku?). Nie wiem co to bylo, na pewno nie po polsku. Dla mnie to dialog z kosmosu. Generalnie niektorych tutaj totalnie nie rozumiem. Czasem mam wrażenie jak by majaczyli, albo byli upojeni tudzież jakaś schizofrenia... Nie wiem, nie przeszkadza Mi to. Mimo ze jestem na rynku 7 lat to też nie kumam niektorych wykresów które są tutaj wstawiane, często się zastanawiam what the fuck? Co to za para? Jakieś kosmiczne wskazniki... No i co z tego? Po co mam się czepiać? Dlatego ciesze się ze to tylko forum bo wielu z Was nie chciałbym zobaczyć na żywo. Brrrr w dawnych czasach bywałem w kasynach rozmienić hajs bo nie mieli w banku i widywałem tam dziwnych ludzi lampiących się w automaty 24h na dobe, wygladali strasznie. Czasem jak lukam tych ''traderów medialnych'' to az mnie znowu brrr przeszywa... Niestety to nie film, brzydka rzeczywistość :)

Jak komus sie cos nie podoba to są bany od tego wiec skończcie już Swoje gwiezdne wojny.

:564:

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

XAB pisze:kasus ciety bo jeszcze straty nie odbil
a co do technika to przeciez nie musi go ktos czytac jak mu nie pasuje to omijasz watek :568:
jak go o cos zapytasz to on wszystko wie i ze swoim jazgotem ale ci wytlumaczy zawsze
nie rozumiem problemu

Hehe. Nie rozsmieszaj mnie :) Etap w ktorym musialem odrobic zeby miec te kilka tysi na gre skonczylem w 2010 roku :) Teraz miesiac w miesiac kilkadziesiat trace i kilkadziesiat zarabiam. Ostatnio sie wkurwilem bo po prostu w 48h poszlo ponad 6k w bardzo glupi sposob. Ale juz to odrobilem bo dzisiaj wpadlo 7.964 PLN na EA.

I prosze Cie bez takich do mnie bo jestes o 3 zera i kilka lat za krótki.
EURAUDH4.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 27 paź 2017, 18:06 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

Jones pisze:
karnak pisze:Wysiaduję cierpliwie jajka - pozycję S na EDku. :) :D
no nieźle ciekawe czy Kusus też trzyma pewnie tak
nie wiem ale na weekend zostawie ?
moje kreski z krotkiej pokazywalky ze 1,1580 to juz po robocie na s a narazie nie widac ze maja dosc
moze slynne 100 pipsow zjazd od otwarcia jeszcze zrobia :( czyli moze 1,1557 tyle by bylo

-- Dodano: 27 paź 2017, 18:08 --

kasus
jak to do mnie to moze wytlumacz bo tak aprop to nawet tepy zauwazy ze to nie bylo zlosliwe
a ty do mnie wczoraj odzywales sie zlosliwie choc to olalem
co to znaczy?
prosze Cie bez takich do mnie bo jestes o 3 zera i kilka lat za krótki.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

woj55
Pasjonat
Pasjonat

Nieśmiertelny Trader pisze:
ale o co Ci chodzi? O co wszystkim chodzi? Nie zauważyłem nic co by Mnie wkur....

Np Tomasza postów wcale nie rozumiem, nie rozumiem calej dzisiejszej dyskusji pomiedzy nim a tolmonika (to koles jak coś, a wielu z was pisze do niego jak do laski, swoją drogą jaki koles daje se monika w nicku?). Nie wiem co to bylo, na pewno nie po polsku. Dla mnie to dialog z kosmosu. Generalnie niektorych tutaj totalnie nie rozumiem. Czasem mam wrażenie jak by majaczyli, albo byli upojeni tudzież jakaś schizofrenia... Nie wiem, nie przeszkadza Mi to. Mimo ze jestem na rynku 7 lat to też nie kumam niektorych wykresów które są tutaj wstawiane, często się zastanawiam what the fuck? Co to za para? Jakieś kosmiczne wskazniki... No i co z tego? Po co mam się czepiać? Dlatego ciesze się ze to tylko forum bo wielu z Was nie chciałbym zobaczyć na żywo. Brrrr w dawnych czasach bywałem w kasynach rozmienić hajs bo nie mieli w banku i widywałem tam dziwnych ludzi lampiących się w automaty 24h na dobe, wygladali strasznie. Czasem jak lukam tych ''traderów medialnych'' to az mnie znowu brrr przeszywa... Niestety to nie film, brzydka rzeczywistość :)

Jak komus sie cos nie podoba to są bany od tego wiec skończcie już Swoje gwiezdne wojny.

:564:
niby jestes taki wrazliwy na dziwnych ,ludzi a przeeciez ten technik to dziwak nad dziwaki??!! brrr

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Bo to czasem jak sie napisze nieśmiertelny to wydaje sie być wyższy od najwyższego,
i jak sie przeciez wstawi taki wykres to jest najnaj lsniejszy a inni to be
no cóz tak jak niesmiertelny nie pojmuje to ja jego nie rozumie

Zablokowany