Bo taka prawda ,ze daytraderzy co grają swoje fora i takie tematy DT jak ten to traktują jako ciekawostkę. Zapewne wiekszość woli tradować swoje niż sie udzielać i narażać na gównoburzę.XAB pisze: shogomat ok ale jestes tu tylko jeden wiec w sumie tos malo wiarygodny jako obrona
to jak mentor pisze zaden sad by ci nie uwierzyl
Sam sie dziwie Darkowi że jeszcze tu pisze...ja bym juz dawno olał taką niewdzięczną bandę. No ale on ma jakąś misje...po tym poznać mistrza. Jest niezmordowany w przekazywaniu wiedzy.
Co do innych uwierz mi, zrobić pospolite ruszenie i rozesłąć linka do twojego posta by sie tu wiecej osób wypowiedziało w tonie podobnym do mojego, przychylnym Dadasowi to żaden problem...tylko po co ? To jakaś dziecinada.
Szczerze to mam gdzieś czy mi wierzysz czy nie. Ja tam wiem swoje i robie swoje. Dadasowi zaufałem lata temu i dałem się poprowadzić. Dzięki temu żyje jak chce, pracuje w domu, nie użeram sie z jakimś durnym szefem na etacie. Jestem po prostu wolny. To najlepszy prezent jaki można otrzymać od ludzi jak fx technik.