DayTrading: Piątek 20.10.2017
-
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 20.10.2017
Jeżeli kogoś dzisiaj obraziłem sorki
ps. MLM (mi..lambda...mi)
ps. MLM (mi..lambda...mi)
Ostatnio zmieniony 20 paź 2017, 14:21 przez Tolmon_Nika, łącznie zmieniany 1 raz.
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

XAB pisze:SZOGUNNNNN
tu nie chodzi o dziecinade tu chodzi o drobny fakt czy ty to tez dadas ?????????
bo akurat styl pisania masz w sumie podobny
No nie wiem czy podobny, ja zawsze jestem spokojny jak skała i w pełni kulturalny ( tak, nawet dla ludzi z "IQ poniżej normy"...nie napisze " debili" bo zaraz zaczniesz ujadać że Dadas też użył tego słowa..lol )
Jak myślisz że moje konto to fake i Dadas nawalił ponad 1000 postów na nim incognito by wyciągnąć je w taki dzień jak dzisiaj to gratuluję fantazji i polecam foliową czapeczkę na głowę ( w reptilian też wierzysz

A jak chcesz sie przekonać to pooglądaj moje posty, zobaczysz jak moja metodologia ewoluowała ostatnie 3 lata. Zobaczysz że styl wykresów i wrzucanych analiz jest jednak metodologicznie odmienny. Zobaczysz że Czasem nawet z dadasem nie zgadzałem sie co do koncepcji i nawet tutaj mieliśmy czasem odmienne zdanie ( szczegónie co do ropy WTI którą ja uwielbiam a Dadas raczej nie ) Może wypatrzysz nawet takie detale jak moje literówki ( czesto mi sie wrzucą Ą Ę w dziwnych miejscach bo mam źle zrośnięty kciuk po złamaniu i już tak wprawnie/szybko nie operuje lewym Altem jak dawniej....go on...to tylko 1000 postów , dasz rade

Co do uczniów Dadasa, to nawet na TJS-ie na żywo był gość od niego i świetnie sobie radził, ale został zdyskwalifikowany, bo pozycji nie zamknął na koniec dnia. Chyba Bartek się nazywał, jak chcecie mogę poszukac tego odcinka. Była tam mowa o Mistrzu..
Nawet później namawiałem tu Dadasa, żeby osobiście tam wbił i pokazał jak to się robi..
Niestety nie skorzystał.. może kiedyś tam się pojawi i zamknie usta wszystkim niedowiarkom. Trzymam kciuki.
PS. Wyszli własnie z tego kanału dołem. Wydaje mi się, ze to taka flaga przed następnymi spadkami. wiadomo o co chodzi.

PS. Wyszli własnie z tego kanału dołem. Wydaje mi się, ze to taka flaga przed następnymi spadkami. wiadomo o co chodzi.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Fanatyk
Xab masz chyba racje ten sam
styl i w pełni kulturalny z dużym ...
styl i w pełni kulturalny z dużym ...

SHOGOMAD spok az taki niedowiarek to ja nie jestem wiedze technika tez doceniam przdatnosc tu na forum gorzej bo to mniej niz 1
pisalem prowadzilem takie forum bylem na kilku juz forach w zyciu nie takie numery znam dlatego napisalem szkoda czasu
by to ciagnac tu na tym forum akurat trudno o zgode na moim by bylo aut i po problemie a tez jak zaczynalismy bylo z 500 osob czyli w sumie sporo
KERMIT OK dzieki zrozumialem a by cos dodac ja jestem bardzo ale to bardzo byk dolarowy dlatego zawsze patrze pod tym kontem a co moze byc by mnie bylo do przodu
kiedys pisalem mocno siedze na dlugiej na dolcach i swap mi rosnie tam ciagle bo tu pozycjonuje raczej tylko grubo
dlatego na edka zawsze patrze jako misiek
az do przesady
pisalem prowadzilem takie forum bylem na kilku juz forach w zyciu nie takie numery znam dlatego napisalem szkoda czasu
by to ciagnac tu na tym forum akurat trudno o zgode na moim by bylo aut i po problemie a tez jak zaczynalismy bylo z 500 osob czyli w sumie sporo
KERMIT OK dzieki zrozumialem a by cos dodac ja jestem bardzo ale to bardzo byk dolarowy dlatego zawsze patrze pod tym kontem a co moze byc by mnie bylo do przodu
kiedys pisalem mocno siedze na dlugiej na dolcach i swap mi rosnie tam ciagle bo tu pozycjonuje raczej tylko grubo
dlatego na edka zawsze patrze jako misiek
az do przesady
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
... i zamknąłem.. Moze za wcześnie, ale lubie najpierw odrabiać wycięte SL-e. 
-- Dodano: 20 paź 2017, 14:32 --
Jak mówiłem tak zrobiłem i jeszcze zarobiłem. Wyczułem drania..
-- Dodano: 20 paź 2017, 14:37 --
Przy pierwszym wejściu w S był za ciasny SL.. Na DAX-ie jest z tym problem, bo wyskakują.

-- Dodano: 20 paź 2017, 14:32 --
Jak mówiłem tak zrobiłem i jeszcze zarobiłem. Wyczułem drania..
-- Dodano: 20 paź 2017, 14:37 --
Przy pierwszym wejściu w S był za ciasny SL.. Na DAX-ie jest z tym problem, bo wyskakują.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Fanatyk
Świeży ile latek - 44Świeżak44 pisze:Co do uczniów Dadasa, to nawet na TJS-ie na żywo był gość od niego i świetnie sobie radził, ale został zdyskwalifikowany, bo pozycji nie zamknął na koniec dnia. Chyba Bartek się nazywał, jak chcecie mogę poszukac tego odcinka. Była tam mowa o Mistrzu..Nawet później namawiałem tu Dadasa, żeby osobiście tam wbił i pokazał jak to się robi..
Niestety nie skorzystał.. może kiedyś tam się pojawi i zamknie usta wszystkim niedowiarkom. Trzymam kciuki.

a ja słyszałem o szkoleniowcu i jego kilku kont-ach
jak cos to pokazywał te profitujące
Oj naiwny, naiwny - gdzies miałem link to mi sie podoba jak Amber Gold
https://www.youtube.com/watch?v=E-0If8l_K3Y
Kerad to nie Gartley imo ,zresztą to nie istotne teraz_Kerad_ pisze:GOLD M15 i dwa scenariusze Grtleya
Albo już Up z fibo 78,6
albo niżej i od 88,6 UP

Odpisze jak ostatnim razemshogomad pisze:XAB pisze:SZOGUNNNNN
tu nie chodzi o dziecinade tu chodzi o drobny fakt czy ty to tez dadas ?????????
bo akurat styl pisania masz w sumie podobny
No nie wiem czy podobny, ja zawsze jestem spokojny jak skała i w pełni kulturalny ( tak, nawet dla ludzi z "IQ poniżej normy"...nie napisze " debili" bo zaraz zaczniesz ujadać że Dadas też użył tego słowa..lol )
Jak myślisz że moje konto to fake i Dadas nawalił ponad 1000 postów na nim incognito by wyciągnąć je w taki dzień jak dzisiaj to gratuluję fantazji i polecam foliową czapeczkę na głowę ( w reptilian też wierzysz)
A jak chcesz sie przekonać to pooglądaj moje posty, zobaczysz jak moja metodologia ewoluowała ostatnie 3 lata. Zobaczysz że styl wykresów i wrzucanych analiz jest jednak metodologicznie odmienny. Zobaczysz że Czasem nawet z dadasem nie zgadzałem sie co do koncepcji i nawet tutaj mieliśmy czasem odmienne zdanie ( szczegónie co do ropy WTI którą ja uwielbiam a Dadas raczej nie ) Może wypatrzysz nawet takie detale jak moje literówki ( czesto mi sie wrzucą Ą Ę w dziwnych miejscach bo mam źle zrośnięty kciuk po złamaniu i już tak wprawnie/szybko nie operuje lewym Altem jak dawniej....go on...to tylko 1000 postów , dasz rade

Wzruszające bardziej niż "M jak Miłość"
Och jaka silna, emocjonalna więź kolegę łączy z jego GURU

Chyba dość bajek co?
Najlepsze to było "tradera w 2 tygodnie"

Dajcie już spokój bo się robi syf na forum