next
- fx-technik
- Fanatyk 
Re: next
Ano tak, że inaczej nie uda ci się zarabiać.-rookie- pisze:To super, ale niby jak mam grać tak samo jak wy skoro to są wasze metody i doświadczenia, nie moje... Wstawiłem w niedziele opis co robie i jak i ten tydzien gram wg tego.
Wymyślasz rzeczy, które nie mają nic z rynkami wspólnego.
Wymyślasz jakieś gry komputerowe na wykresach, które się rządzą prawem popytu i podaży,
a do tego w ramach czasowych.
A ty zupełnie to ignorując jedziesz lewą stroną na jezdni o ruchu prawostronnym.
I do tego upierasz się, że będziesz dalej to robił, bo takie są twoje doświadczenia.
No to ja ci proponuję, wleź na dach jakiegoś wieżowca, im wyższego, tym lepiej, i
skocz z niego bez żadnych zabezpieczeń. W końcu, to twoje ma być doświadczenie...
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
						Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
cena chodzi nonstop wedle określonych schematów - tak było, jest i będzie, a Ty próbujesz wymyślać coś wbrew temu-rookie- pisze:To super, ale niby jak mam grać tak samo jak wy skoro to są wasze metody i doświadczenia, nie moje... Wstawiłem w niedziele opis co robie i jak i ten tydzien gram wg tego.
 to po prostu nie ma szans na powodzenie, bo nie masz takiego kapitału żeby móc swobodnie samemu ustalać zachowanie ceny...
 to po prostu nie ma szans na powodzenie, bo nie masz takiego kapitału żeby móc swobodnie samemu ustalać zachowanie ceny...Re: next
Weźcie te ustawienia stochastica i sobie prześledźcie wykres najpierw http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/147213 bo nie macie pojecia nawet jak to chodzi, a komentujecie bezsensu.

Ostatnio zmieniony 10 paź 2017, 15:40 przez -rookie-, łącznie zmieniany 2 razy.

każdy poucza a samemu efekty ma mizerne freakout gdyby co piszesz było prawdą to byś miał z tego pieniądze a tak się cieszysz że masz tylko stratę na  5000 zł i tacy z was specjaliści  
musiał byś z tego robota stworzyć bo tak to się zapracujesz i w krótkim czasie efekty były by poznane
  i w krótkim czasie efekty były by poznane

musiał byś z tego robota stworzyć bo tak to się zapracujesz
 i w krótkim czasie efekty były by poznane
  i w krótkim czasie efekty były by poznaneRe: next
taknemoofx pisze:każdy poucza a samemu efekty ma mizerne freakout gdyby co piszesz było prawdą to byś miał z tego pieniądze a tak się cieszysz że masz tylko stratę na 5000 zł i tacy z was specjaliści
musiał byś z tego robota stworzyć bo tak to się zapracujeszi w krótkim czasie efekty były by poznane

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

- sardo nunspa
- Gaduła 
Pozamykajcie te paszcze  

rookie gra 

Wreszcie zrobił coś mądrego czyli obniżył lewara i gra za 0,01. Może swobodnie realizować różne scenariusze i szukać pomysłu za swój forex.
Graj rookie spokojnie nikim się nie przejmuj, wrzucaj staty po każdym dniu. Pod koniec tygodnia się to zsumuje i zobaczymy co dalej.

rookie gra

Wreszcie zrobił coś mądrego czyli obniżył lewara i gra za 0,01. Może swobodnie realizować różne scenariusze i szukać pomysłu za swój forex.
Graj rookie spokojnie nikim się nie przejmuj, wrzucaj staty po każdym dniu. Pod koniec tygodnia się to zsumuje i zobaczymy co dalej.