No bo nie wiesz jak ja pracuję.Thorez pisze:Oj dużo, chyba że jesteś bardziej obrotny niż sobie mogę wyobrazić.U mnie to normalna rzecz.
SL, i co z tego wielkiego wynika?
Tyle, że pracujemy dalej.
Zmierzam do tego że to co u Ciebie jest normalną rzeczą, u mnie jest niepojęte, dlatego nie wiem jak można tak pracować codziennie. Wynika to być może z tego że przez lata wykres mnie rozleniwił i nie wyobrażam sobie żeby wypruwać sobie żyły żeby cokolwiek zarobić.
Niczego sobie nie wypruwam.
Po prostu, czekam na okazję i traduję.
Nie robie dużo tradów dziennie.
A przy kompie i tak siedzę, to jaka to różnica?
Dobra, jak chcesz pogadać, to na priv, bo rookiemu zaśmiecamy.

Stoch, RSI, CCI i inne badziewia to tylko dodatki, którymi możesz np. potwierdzić swoje wejście, ale tak naprawdę tylko i wyłącznie zrozumienie mechaniki rynku (czyli price action) pozwoli Ci chociaż na załapanie tego o co w tym biznesie chodzi
 Stoch, RSI, CCI i inne badziewia to tylko dodatki, którymi możesz np. potwierdzić swoje wejście, ale tak naprawdę tylko i wyłącznie zrozumienie mechaniki rynku (czyli price action) pozwoli Ci chociaż na załapanie tego o co w tym biznesie chodzi  prędzej czy później to pojmiesz, bo Stochem rynku nie zawrócisz, za to na pewno uszczuplisz sobie kieszeń
 prędzej czy później to pojmiesz, bo Stochem rynku nie zawrócisz, za to na pewno uszczuplisz sobie kieszeń