DayTrading: Poniedziałek 02.10.2017
Re: DayTrading: Poniedziałek 02.10.2017
no to graty, ja jak to zwykle bywa , zostalem zaskoczony i kisze sie na zlocie, co to w ogole za pomysl, zeby dac sobie spokoj z forexem na caly tydzien to herezja 

- fx-technik
- Fanatyk
Z drugiej strony, może Edka będą zbijać do piątku?
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Dużo korzystam z tego forum. Wasze wykresy bardzo mi pomagają za co z góry dziękuję. Osoby pokroju dadasa zakłócają totalnie spokój i formę merytoryczną tego działu. Więc przyłączam się do apelu. Nie wchodźmy w dyskusję z tym całym dadasem.Kusus pisze:Wystarczy jeden stary pajac z wybujałym EGO który wszystko wie najlepiej i jest burdel. Zrobisz coś? nic nie zrobisz. Już pisałem do admina 20 razy i co? I nic. Tylko zignorować zablokować i nie karmić trolla pozostało ale jest tu grupa ludzi która dyskutuje z nim o cenach, DSWSach, czym jest forex, jak grać itp itd. Bez sensu bo ten Pan uznaje tylko swój podwórek i nie uznaje nic co jest poza nim włącznie z tym, że wszystkich którzy są poza nim traktuje jak śmietnik a w dodatku twierdząc, że Ci którzy go znają mają do niego szacunek i wiedzą o co chodzi.Kermit pisze:niezły śmietnik od soboty tu
Prostactwo, buractwo, wybujałe ego, warcholstwo.
OT, koniec kurfa bo na prawdę szkoda na to patrzeć a wszystkich tych którzy wchodzą z nim w dyskusję proszę o to aby tego nie robili...
ech.... masakraKusus pisze:Wystarczy jeden stary pajac z wybujałym EGO który wszystko wie najlepiej i jest burdel. Zrobisz coś? nic nie zrobisz. Już pisałem do admina 20 razy i co? I nic. Tylko zignorować zablokować i nie karmić trolla pozostało ale jest tu grupa ludzi która dyskutuje z nim o cenach, DSWSach, czym jest forex, jak grać itp itd. Bez sensu bo ten Pan uznaje tylko swój podwórek i nie uznaje nic co jest poza nim włącznie z tym, że wszystkich którzy są poza nim traktuje jak śmietnik a w dodatku twierdząc, że Ci którzy go znają mają do niego szacunek i wiedzą o co chodzi.Kermit pisze:niezły śmietnik od soboty tu
OT, koniec kurfa bo na prawdę szkoda na to patrzeć a wszystkich tych którzy wchodzą z nim w dyskusję proszę o to aby tego nie robili...

-
- Fanatyk
sureshot pisze:nie uznaje tytulow naukowych, calkowicie sie zdewaluowaly tak samo na zachodzie jak i w polsce, kazdy kto ma kase i checi nie mowiac o znajomosciach niezaleznie od poziomu umyslowego moze byc sobie doktorem i profesorem,

-- Dodano: 02 paź 2017, 11:10 --
Ja pierwszykarnak pisze:Kto napisze pozycję po facie to tygodniowy ban.Kusus pisze:... i jeszcze trolluje pozycjami po fakcie. Ludzie dawajcie petycje do admina zeby wywalic stad tego pajaca mowie wam:) - to znowu bedzie porzadek.fx-technik pisze:A na obecnym ruchu do góry ktoś coś zarobił?
Bo ja tak.
A co do Audów a w szczegolnosci EA i GA to jestesmy w momencie decyzji co do kierunku na kilka msc moim zdaniem.![]()
![]()

- fx-technik
- Fanatyk
Popieram tezę.Zhai pisze:Dużo korzystam z tego forum. Wasze wykresy bardzo mi pomagają za co z góry dziękuję. Osoby pokroju dadasa zakłócają totalnie spokój i formę merytoryczną tego działu. Więc przyłączam się do apelu. Nie wchodźmy w dyskusję z tym całym dadasem.Kusus pisze:Wystarczy jeden stary pajac z wybujałym EGO który wszystko wie najlepiej i jest burdel. Zrobisz coś? nic nie zrobisz. Już pisałem do admina 20 razy i co? I nic. Tylko zignorować zablokować i nie karmić trolla pozostało ale jest tu grupa ludzi która dyskutuje z nim o cenach, DSWSach, czym jest forex, jak grać itp itd. Bez sensu bo ten Pan uznaje tylko swój podwórek i nie uznaje nic co jest poza nim włącznie z tym, że wszystkich którzy są poza nim traktuje jak śmietnik a w dodatku twierdząc, że Ci którzy go znają mają do niego szacunek i wiedzą o co chodzi.Kermit pisze:niezły śmietnik od soboty tu
Nie wchodźcie ze mną w dyskusję.
Szczególnie na tym waszym chamskim poziomie.
Zapytam tak jak ktoś wczoraj:
Kim jest ten Kusus, że nikt nie reaguje na jego chamskie wypowiedzi???
Ostatnio zmieniony 02 paź 2017, 12:13 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
a co sie tak czepiacie dadasa, pisze ludziom za free wskazniki, udziela sie, a ze ma swoja opinie to co w tym zlego
a co do edka to tylko wrozenie z fusow, ale nastepne 2 tyg to moga sie kisic i budowac prawe ramie
a co do edka to tylko wrozenie z fusow, ale nastepne 2 tyg to moga sie kisic i budowac prawe ramie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Masz swój założony wątek to tam sobie "mędrkuj". Czyżby pies z kulawą nogą nie chciał tam zaglądać?fx-technik pisze: Popieram tezę.
Nie wchodźcie ze mną w dyskusję.
Szczególnie na tym waszym chamskim poziomie.
Zapytam takl jak ktoś wczoraj:
Kim jest ten Kusus, że nikt nie reaguje na jego chamskie wypowiedzi???

Że jakoś nie jestem zdziwiony
Acha jeszcze jedno. Te "wędki" co wciskasz ludziom to wsadź sobie w....np. w buty

- fx-technik
- Fanatyk
A może ten RGR już tam jest?sureshot pisze:a co sie tak czepiacie dadasa, pisze ludziom za free wskazniki, udziela sie, a ze ma swoja opinie to co w tym zlego
Nie widzisz go?
widze, ale troche maly