No to mam propozycję.sureshot pisze:zrozumiec to i w usa zrozumieja, ale samo wyrazenie nie jest prawidlowe koniec kropka
Napisz zapytanie do profesora Cambridge, albo Oxford.
A w USA mogą nie zrozumieć, bo tam są na ogół tępi ludzie.
No to mam propozycję.sureshot pisze:zrozumiec to i w usa zrozumieja, ale samo wyrazenie nie jest prawidlowe koniec kropka
Kto napisze pozycję po fakcie to tygodniowy ban.Kusus pisze:... i jeszcze trolluje pozycjami po fakcie. Ludzie dawajcie petycje do admina zeby wywalic stad tego pajaca mowie wam:) - to znowu bedzie porzadek.fx-technik pisze:A na obecnym ruchu do góry ktoś coś zarobił?
Bo ja tak.
A co do Audów a w szczegolnosci EA i GA to jestesmy w momencie decyzji co do kierunku na kilka msc moim zdaniem.
Wystarczy jeden stary pajac z wybujałym EGO który wszystko wie najlepiej i jest burdel. Zrobisz coś? nic nie zrobisz. Już pisałem do admina 20 razy i co? I nic. Tylko zignorować zablokować i nie karmić trolla pozostało ale jest tu grupa ludzi która dyskutuje z nim o cenach, DSWSach, czym jest forex, jak grać itp itd. Bez sensu bo ten Pan uznaje tylko swój podwórek i nie uznaje nic co jest poza nim włącznie z tym, że wszystkich którzy są poza nim traktuje jak śmietnik a w dodatku twierdząc, że Ci którzy go znają mają do niego szacunek i wiedzą o co chodzi.Kermit pisze:niezły śmietnik od soboty tu
No jest mega, dopiero poniedzialek poludnie a zarobilem juz kasy jak za caly tydzien, wszystko wchodzi jak w maselkosureshot pisze:a na edku zupelnie jakby to nie byl poniedzialek
Ano, czasem nie warto kusić losu zbytnio...Nieśmiertelny Trader pisze:No jest mega, dopiero poniedzialek poludnie a zarobilem juz kasy jak za caly tydzien, wszystko wchodzi jak w maselkosureshot pisze:a na edku zupelnie jakby to nie byl poniedzialekNie to co piatek gdzie z ruchow po 20-30 pips zgarnialem raptem kilka bo byli tak niezdecydowani. hmmm moze warto juz skonczyc ten tydzien zwlaszcza ze szykuje sie popieprzony tydzien pod wzgledem danych.