FAP Turbo
- inwestor86
- Pasjonat
Jak w końcu została zamknięta dyskusja na temat stop loss - można zmienić te 500 pips i będzie działało, czy nie ? Druga sprawa - w pliku zmieniłem datę ważności (tak ktoś doradzał na początku wątku), jednak po otwarciu okna "wpisz parametry" pojawia się okno "critical days 45". Czyżby mimo wszystko za 45 dni Fapik miał przestać działać ?
Dzięki. Zaś co do strategii turbo na EUR/USD M1 - z tego co piszesz to jakiś absurd, przeciez to mniej "długoterminowa" strategia niż M15 przypisana do innych par. M1 to szybki strzał z krótkim stopem, i w nogijjmtom pisze:Stoo loss 500 dotyczy strategii długoterminowej nie polecam jej. Działa tylko na eur/usd M1. Ustaw use scalper strategy na false a critical days zmien na 15. Powinno byc dobrze.

Dyskusja o SL w zasadzie nie została zamknięta.
Ja przynajmniej nadal nie wiem jak to zmienic skutecznie tak, zeby na parach defaultowych ustawial dowolna wpisana w ustawienia EA wartosc SL.
Jesli chodzi o dzisiaj to tylko jeden trejd w nocy.
Od rana tez nic nie otwiera.
Na demo XTB spready od 4 do 12 pipsow
Przy nizszych spreadach (2,5 do 4 )tez nic nie otwiera.
Ja przynajmniej nadal nie wiem jak to zmienic skutecznie tak, zeby na parach defaultowych ustawial dowolna wpisana w ustawienia EA wartosc SL.
Jesli chodzi o dzisiaj to tylko jeden trejd w nocy.
Od rana tez nic nie otwiera.
Na demo XTB spready od 4 do 12 pipsow

Przy nizszych spreadach (2,5 do 4 )tez nic nie otwiera.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
No faktycznie, teraz gra ale wtopa 
Poza tym w piatek chodził, jednak na moim demo transakcji nie zawierał takich jak u kolegi Gibona.
Mam wersja Fap22.
Może jeszcze jakieś ustawienie należy zmienić?
Oprócz czasu nic nie zmieniałem.
GMT offset - 1

Poza tym w piatek chodził, jednak na moim demo transakcji nie zawierał takich jak u kolegi Gibona.
Mam wersja Fap22.
Może jeszcze jakieś ustawienie należy zmienić?
Oprócz czasu nic nie zmieniałem.
GMT offset - 1
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
oki
juz jestem
prosze bardzo tu sa ustawienia z ktorymi ja gram
dodalem mozliwosc ustawienia sl i tp
jak chcemy zeby ea sl ustawialo na nasze parametry dajem
Stop_Loss True
a jezeli chcemy zeby ustawialo sl zgodnie z pierwotnymi danymi dajemy
Stop_Loss False
podobnie postepujemy z TakeProfit
i jescze mozliwosc zmiany godzin Start,Stop
Dodano po 9 minutach:
dodam jeszcze tylko tyle ze ea i tak nie dochodzi do tp bo lapie zysk troche wczesniej ten tp jest po to zeby wrazie naglego ruchy wylapac tp a nie czekac na sygnal z systemu
podobnie jest ze sl
Dodano po 1 minutach:

juz jestem

prosze bardzo tu sa ustawienia z ktorymi ja gram
dodalem mozliwosc ustawienia sl i tp
jak chcemy zeby ea sl ustawialo na nasze parametry dajem
Stop_Loss True
a jezeli chcemy zeby ustawialo sl zgodnie z pierwotnymi danymi dajemy
Stop_Loss False
podobnie postepujemy z TakeProfit

i jescze mozliwosc zmiany godzin Start,Stop
Dodano po 9 minutach:
dodam jeszcze tylko tyle ze ea i tak nie dochodzi do tp bo lapie zysk troche wczesniej ten tp jest po to zeby wrazie naglego ruchy wylapac tp a nie czekac na sygnal z systemu
podobnie jest ze sl
Dodano po 1 minutach:
M1 jest tylko do wylapania sygnalu a strategia jest dlugo terminowaCTS pisze:Dzięki. Zaś co do strategii turbo na EUR/USD M1 - z tego co piszesz to jakiś absurd, przeciez to mniej "długoterminowa" strategia niż M15 przypisana do innych par. M1 to szybki strzał z krótkim stopem, i w nogi

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE