Kosmosu nie ale te 152. xxKermit pisze:a ja Kususa rozumiem bo dane sa dla dolara wiec rzeźnik ruchu kosmicznego nie powinien zrobić
DayTrading: Środa 20.09.2017
- 

Tomasz196407
 - Fanatyk

Re: DayTrading: Środa 20.09.2017
GU SHS ?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Nie rozumiesz mnie. Ja nie gram pod FED. Trzymam po prostu jedna jedyna pozycje jako wyjatek co od razu zaznaczylem. Nie spinam sie o to co sie wydarzy bo ta pozycja to bardziej ciekawostka niz normalna gra. I jeszcze raz - nie gram pod FED tylko bardziej pod trend lub dane z rana. Oczywiscie ze moze byc i 400 w kazda manke dlatego nie jest to normalna gra a po prostu podtrzymanie pozycji z wczoraj. Dzisiaj zadnych nowych nie zawieralem bo nie gram w tak kluczowych momentach. Wyluzuj.woj55 pisze:nie chcialem Cie urazic, ale najpierw nasmiewasz sie ze przy danych tak nie mozna, jeszcze dzis mowiles ze 200 w kazda manke, a tu nagle grasz pod fed i to ... na rzezniku
- Bartomierz
 - Pasjonat

No już teraz to mógłby się zwalić.
-- Dodano: śr 20-09-2017, 18:03 --
Poniedziałek się może ciekawie otworzyć. Właśnie do mnie dotarło, że jeszcze niemieckie wybory gramy...

-- Dodano: śr 20-09-2017, 18:03 --
Poniedziałek się może ciekawie otworzyć. Właśnie do mnie dotarło, że jeszcze niemieckie wybory gramy...
BBHMM 
1,5 h godzinki. Piwo zimne jak lód i dobre chipsy pod ręką  

The only way is up
Jak myślicie podniosą czy zostawią??? Chyba będzie powoli rosły te stopy.

To gra psychologiczna.  W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Nie ruszą stóp. Takie jest też oczekiwanie rynku.Świeżak44 pisze:Jak myślicie podniosą czy zostawią??? Chyba będzie powoli rosły te stopy.
The only way is up
wszyscy czekają na FED, a jak przyjdzie co do czego to wyskoczą z 20-30 pipsowym pierdem i po robocie 

oczywiście mam nadzieję że tak się nie stanie, chociaż FX to FX - tu niemożliwe staje się możliwe

oczywiście mam nadzieję że tak się nie stanie, chociaż FX to FX - tu niemożliwe staje się możliwe
i frytki do tegoTsunamiPL pisze:1,5 h godzinki. Piwo zimne jak lód i dobre chipsy pod ręką
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji.  Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
rozumiem Ciebie doskonale, jestes dobrym graczem, tylko po co tak ostro krytykowales nas za to , ze mamy jakies otwarte pozycje przed danymi!? ..jestem na luzieKusus pisze:Nie rozumiesz mnie. Ja nie gram pod FED. Trzymam po prostu jedna jedyna pozycje jako wyjatek co od razu zaznaczylem. Nie spinam sie o to co sie wydarzy bo ta pozycja to bardziej ciekawostka niz normalna gra. I jeszcze raz - nie gram pod FED tylko bardziej pod trend lub dane z rana. Oczywiscie ze moze byc i 400 w kazda manke dlatego nie jest to normalna gra a po prostu podtrzymanie pozycji z wczoraj. Dzisiaj zadnych nowych nie zawieralem bo nie gram w tak kluczowych momentach. Wyluzuj.woj55 pisze:nie chcialem Cie urazic, ale najpierw nasmiewasz sie ze przy danych tak nie mozna, jeszcze dzis mowiles ze 200 w kazda manke, a tu nagle grasz pod fed i to ... na rzezniku
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki