Kosmosu nie ale te 152. xxKermit pisze:a ja Kususa rozumiem bo dane sa dla dolara wiec rzeźnik ruchu kosmicznego nie powinien zrobić

Kosmosu nie ale te 152. xxKermit pisze:a ja Kususa rozumiem bo dane sa dla dolara wiec rzeźnik ruchu kosmicznego nie powinien zrobić
Nie rozumiesz mnie. Ja nie gram pod FED. Trzymam po prostu jedna jedyna pozycje jako wyjatek co od razu zaznaczylem. Nie spinam sie o to co sie wydarzy bo ta pozycja to bardziej ciekawostka niz normalna gra. I jeszcze raz - nie gram pod FED tylko bardziej pod trend lub dane z rana. Oczywiscie ze moze byc i 400 w kazda manke dlatego nie jest to normalna gra a po prostu podtrzymanie pozycji z wczoraj. Dzisiaj zadnych nowych nie zawieralem bo nie gram w tak kluczowych momentach. Wyluzuj.woj55 pisze:nie chcialem Cie urazic, ale najpierw nasmiewasz sie ze przy danych tak nie mozna, jeszcze dzis mowiles ze 200 w kazda manke, a tu nagle grasz pod fed i to ... na rzezniku
Nie ruszą stóp. Takie jest też oczekiwanie rynku.Świeżak44 pisze:Jak myślicie podniosą czy zostawią??? Chyba będzie powoli rosły te stopy.
i frytki do tegoTsunamiPL pisze:1,5 h godzinki. Piwo zimne jak lód i dobre chipsy pod ręką
rozumiem Ciebie doskonale, jestes dobrym graczem, tylko po co tak ostro krytykowales nas za to , ze mamy jakies otwarte pozycje przed danymi!? ..jestem na luzieKusus pisze:Nie rozumiesz mnie. Ja nie gram pod FED. Trzymam po prostu jedna jedyna pozycje jako wyjatek co od razu zaznaczylem. Nie spinam sie o to co sie wydarzy bo ta pozycja to bardziej ciekawostka niz normalna gra. I jeszcze raz - nie gram pod FED tylko bardziej pod trend lub dane z rana. Oczywiscie ze moze byc i 400 w kazda manke dlatego nie jest to normalna gra a po prostu podtrzymanie pozycji z wczoraj. Dzisiaj zadnych nowych nie zawieralem bo nie gram w tak kluczowych momentach. Wyluzuj.woj55 pisze:nie chcialem Cie urazic, ale najpierw nasmiewasz sie ze przy danych tak nie mozna, jeszcze dzis mowiles ze 200 w kazda manke, a tu nagle grasz pod fed i to ... na rzezniku