DayTrading: Środa 20.09.2017
Re: DayTrading: Środa 20.09.2017
Ja myślę że oni mają jeszcze paliwo na 161% na SP500 i przynajmniej 12700 na DAXie..
-- Dodano: 20 wrz 2017, 18:43 --
Ogólnie bardzo ciążka gra była na DAX-ie przez ostatnie dni. Bardzo mała zmienność. To z powodu tego FED-u tak się kisi?
Ogólnie bardzo ciążka gra była na DAX-ie przez ostatnie dni. Bardzo mała zmienność. To z powodu tego FED-u tak się kisi?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Tak myślę.Świeżak44 pisze:Ja myślę że oni mają jeszcze paliwo na 161% na SP500 i przynajmniej 12700 na DAXie..
The only way is up
A to datego iz widze ze niektorzy w ogole nie zwracaja na to uwagi a powinni. Nie zostali jeszcze srogo przewiezieni i graja tak jakby to byl smalec z ogorkami na kolacje. Niektorzy potracili na takiej majatki. Co inne gra z rozwaga jak zaba, przystopowanie z iloscia pozycji, dystans. Po prostu widze ze czesc ludzi nie ma doswiadczenia i szasta pozycjami na lewo i prawo a to sie konczy w jeden sposob podczas Fomc. To nie jest zlosliwe a ma na celu tylko zachowanie rozwagi i mowi to ktos kto dostal ostro w pizde w 2012 roku. Stracilem wtedy zarobek z 4 miesiecy....woj55 pisze:rozumiem Ciebie doskonale, jestes dobrym graczem, tylko po co tak ostro krytykowales nas za to , ze mamy jakies otwarte pozycje przed danymi!? ..jestem na luzieKusus pisze:Nie rozumiesz mnie. Ja nie gram pod FED. Trzymam po prostu jedna jedyna pozycje jako wyjatek co od razu zaznaczylem. Nie spinam sie o to co sie wydarzy bo ta pozycja to bardziej ciekawostka niz normalna gra. I jeszcze raz - nie gram pod FED tylko bardziej pod trend lub dane z rana. Oczywiscie ze moze byc i 400 w kazda manke dlatego nie jest to normalna gra a po prostu podtrzymanie pozycji z wczoraj. Dzisiaj zadnych nowych nie zawieralem bo nie gram w tak kluczowych momentach. Wyluzuj.woj55 pisze:nie chcialem Cie urazic, ale najpierw nasmiewasz sie ze przy danych tak nie mozna, jeszcze dzis mowiles ze 200 w kazda manke, a tu nagle grasz pod fed i to ... na rzezniku
po sytuacji na AUDUSD H1 wnioskuję że jak mają huknąć to tak z 70 pestek... tu lada moment będą drapać sufit i myślę że to dobre miejsce na fajny zjazd 

-
- Fanatyk
no i jest te 151.3 po raz 5 ty
walnie i pójdzie czy nie?
walnie i pójdzie czy nie?
to bylaby rzecz wysoce nielogiczna, zastanow sie co sie dzieje teraz, dzis przed Fed ,zobacz ze nikt w tym nie siedzi,ze byly juz zwalki wyczerpujace i usuwajace elkowiczowa kurs ciagle sie pnie!? I to niby wszystko zeby za chwilewpakowac sie na mine? bo przeciesz nikt teraz niekupuje tylko sprzedajefreakout pisze:po sytuacji na AUDUSD H1 wnioskuję że jak mają huknąć to tak z 70 pestek... tu lada moment będą drapać sufit i myślę że to dobre miejsce na fajny zjazd
-- Dodano: 20 wrz 2017, 18:08 --
tak czy siak na kiwi jeszcze przed 20 powinno byc 74
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
Żebyś się nie zdziwił -stoją pod Nen Starem ,taki skromny zwierzaczek a wredny że hejŚwieżak44 pisze:Ja myślę że oni mają jeszcze paliwo na 161% na SP500 i przynajmniej 12700 na DAXie..
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2017, 19:22 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.
Merlin, a możesz tą wredotę pokazać?
-- Dodano: 20 wrz 2017, 19:25 --
-- Dodano: 20 wrz 2017, 19:25 --
No to rozrzut ma! Ale myślałem, że o DAX-ie piszesz...MERLIN pisze:Żebyś się nie zdziwił -stoją pod Nen Starem ,taki skromny zwierzaczek a wredny że hejŚwieżak44 pisze:Ja myślę że oni mają jeszcze paliwo na 161% na SP500 i przynajmniej 12700 na DAXie..
Ogólnie bardzo ciążka gra była na DAX-ie przez ostatnie dni. Bardzo mała zmienność. To z powodu tego FED-u tak się kisi?Tyczy się SP-500
Mało widać to teraz osobno dwa wzoryZolo pisze:Merlin, a możesz tą wredotę pokazać?

wyrazajcie swoje stanowisko teraz, to jest najcenniejsze, to jest prawda co myslicie, bo pozniej to uz tylko bujdy
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki