A to jakis istotny poziom jesthighend pisze:Kusus kangurowi braklo 5 pips do 0.8
I to juz 2gi raz. Leze ze smiechu
DayTrading: Piątek 01.09.2017
Re: DayTrading: Piątek 01.09.2017
- dobryfxplayer
- Maniak

barings, ltm, ratowanie bankow po tym jak graly na greckich obligacjach, deutche bank umoczony w derywatywach, banki nigdy nie mialy nic wspolnego z krotkoterminowa spekulacja..., wielkie upadki wlasnie od tego sie zaczynaja, ze ktos gdzies podejmuje o jedna, ryzykowna krotkoterminowa decyzje za duzo ,a i zapomnialem, wzrost na franku, po tym jak go juz nawciskano w kredytach w europie wschodniej, czynnik losowy.
Tak dzis to bylo tylko 80p, ale jak juz pisalem mogla to byc celowa manipulacja, a wy tak sie upieracie, ze nie miala prawa byc i ze na 100% wg was napewno nie byla i piszecie to z taka pewnoscia ktora graniczy z glupota, ja pisze o mozliwosciach a wy macie pewnosc, bo wg waszego sposobu myslenia w bankach i funduszach siedza tylko sami madrzy i rozsadni ludzie, ktorzy podejmuja same dalekowzroczne i madre decyzje opierajac sie na szkole austriackiej, ich sprzet nigdy sie nie psuje, a zabezpieczenia niemozliwe do zlamania, sorry ale takich glupot to nie pisza nawet najwieksi specjalnie oplacanipropagandysci, a wy nadajecie je za darmo
Tak dzis to bylo tylko 80p, ale jak juz pisalem mogla to byc celowa manipulacja, a wy tak sie upieracie, ze nie miala prawa byc i ze na 100% wg was napewno nie byla i piszecie to z taka pewnoscia ktora graniczy z glupota, ja pisze o mozliwosciach a wy macie pewnosc, bo wg waszego sposobu myslenia w bankach i funduszach siedza tylko sami madrzy i rozsadni ludzie, ktorzy podejmuja same dalekowzroczne i madre decyzje opierajac sie na szkole austriackiej, ich sprzet nigdy sie nie psuje, a zabezpieczenia niemozliwe do zlamania, sorry ale takich glupot to nie pisza nawet najwieksi specjalnie oplacanipropagandysci, a wy nadajecie je za darmo
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2017, 16:19 przez sureshot, łącznie zmieniany 1 raz.
- dobryfxplayer
- Maniak

ja będe tradowal w dżejpimorganie bo otwieraja biuro obok mnie. i bede kaseeeeeeeeeee trzepal 
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
ED eS na eL po 1.1851
- dobryfxplayer
- Maniak

kabel 2x L i 3.5S
-- Dodano: 01 wrz 2017, 15:16 --

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
-
barabaszek
dobryfxplayer pisze:kabel 2x L i 3.5S
Kabel koryguje spadki, obecnie w fali C.
wykres z wczoraj https://invst.ly/4z80c
Aktualizacja EURUSD H4 - Piekna korekta
dali rade 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tylko to co widzę
Małym drukiem
Wszelkie decyzje inwestycyjne podjęte na podstawie powyższych informacji lub analiz podejmowane są wyłącznie na własne ryzyko. Powyższa informacja nie stanowi rekomendacji.
Małym drukiem
Wszelkie decyzje inwestycyjne podjęte na podstawie powyższych informacji lub analiz podejmowane są wyłącznie na własne ryzyko. Powyższa informacja nie stanowi rekomendacji.
ty to mozesz sobie pomanipulować palcem w buciedobryfxplayer pisze:ale to nie koniec manipulacji. w poniedzialek, we wtorek, srode, czwartek...... tez bede manipulowal!
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
Czytaj ze zrozumieniem. Wywód dotyczyl sie sensu grania podczas danych / manipulacji a nie tego czy one istnieja. Wroc do mojego postu i przeczytaj jeszcze raz. Jedziesz, czas start ; ]sureshot pisze:barings, ltm, ratowanie bankow po tym jak graly na greckich obligacjach, deutche bank umoczony w derywatywach, banki nigdy nie mialy nic wspolnego z krotkoterminowa spekulacja..., wielkie upadki wlasnie od tego sie zaczynaja, ze ktos gdzies podejmuje o jedna, ryzykowna krotkoterminowa decyzje za duzo ,a i zapomnialem, wzrost na franku, po tym jak go juz nawciskano w kredytach w europie wschodniej, czynnik losowy.
Zarzucasz mi brak czytania ze zrozumieniem a sam się tym wykazujesz ponadto takze glupotą a twoj przyklad baringsa jest tak skrajny ze rownie dobrze moglbym przytoczyc przyklad zaglady ziemi poprzez planetoide... tak, mialo to miejsce 3 razy w historii.
Po za tym.. co to ma wspolnego z metodami zabezpieczen funduszow i codzienna spekulacja?