DayTrading: Piątek 01.09.2017

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 02 wrz 2017, 00:00

Wzrost
5
56%
Bez zmian
2
22%
Spadek
2
22%

Liczba głosów: 9

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 01.09.2017

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

sureshot pisze:ale ja sie w ogole nie skarze ani nie zale, czy wy (dobryfxplayer i Kusus) umiecie chociaz czytac, ze zrozumieniem?? mowie o tym , ze jako uzytkownik mt4 mam bardzo komfortowa sytuacje, bo moge w przypadku podjecia zlej decyzji uzyc stop losa, chodzi mi tu o sytuacje gdy ktos prowadzi jakis fund i nie ma takiej mozliwosci, zeby w prosty sposob zabezpieczyc sie przez prosty sl, nie narazajac sie na olbrzymie straty, a wy aby podpompowac ego albo wysylacie fotki z wygrana transakcja jeden, a drugi nie moze sie powstrzymac od wyzywania wszystkich wkolo, chociaz z mojego postu , ktory wkleil albo nic nie zrozumial, albo nawet w ogole nie przeczytal
Bo pierdolisz famazony. Przeciez to logiczne i tak bylo od zawsze i po co w ogole gadac o tym. Jak ktos ma pare baniek to przeciez nie jest az takim debilem zeby kupowac edka za 300 lotów no prosze cie, poza tym ma inne narzedzia oraz dywersyfikacje. W jakim ty swiecie zyjesz. A fundusze mozna na pierdyliard sposobow zabezpieczyc.

Nieśmiertelny Trader

Nieprzeczytany post autor: Nieśmiertelny Trader »

sureshot pisze:ale ja sie w ogole nie skarze ani nie zale, czy wy (dobryfxplayer i Kusus) umiecie chociaz czytac, ze zrozumieniem?? mowie o tym , ze jako uzytkownik mt4 mam bardzo komfortowa sytuacje, bo moge w przypadku podjecia zlej decyzji uzyc stop losa, chodzi mi tu o sytuacje gdy ktos prowadzi jakis fund i nie ma takiej mozliwosci, zeby w prosty sposob zabezpieczyc sie przez prosty sl, nie narazajac sie na olbrzymie straty,
a Ty potrafisz? Siejesz teorie spiskowe apropo fundów i wielkich szanujących się korporacji na temat tego co robią w czasie non farmów. Podstawy podstaw. :)

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

Kuskus :fundusze i banki tak umieja sie zabezpieczyc, ze przeed masowa upadloscia musi je ecb dodrukiem ratowac.., jak nie umiesz w sposob kulturalny rozmawiac, bez uzywania wulgaryzmow to sie zwyczajnie nie odzywaj

-- Dodano: pt 01-09-2017, 14:56 --
Nieśmiertelny Trader pisze:
sureshot pisze:ale ja sie w ogole nie skarze ani nie zale, czy wy (dobryfxplayer i Kusus) umiecie chociaz czytac, ze zrozumieniem?? mowie o tym , ze jako uzytkownik mt4 mam bardzo komfortowa sytuacje, bo moge w przypadku podjecia zlej decyzji uzyc stop losa, chodzi mi tu o sytuacje gdy ktos prowadzi jakis fund i nie ma takiej mozliwosci, zeby w prosty sposob zabezpieczyc sie przez prosty sl, nie narazajac sie na olbrzymie straty,
a Ty potrafisz? Siejesz teorie spiskowe apropo fundów i wielkich szanujących się korporacji na temat tego co robią w czasie non farmów. Podstawy podstaw. :)

chcesz mi powiedziec, ze firma a chcac wyeliminowac konkurencje w postaci firmy b, nie moze jej podeslac, podeslac jej pracownika sabotazysty, ktory sprawi, ze zabezpieczenia nie zadzialaja, a nastepnie wykorzystac znajomosci, lub szantaz, na kogos w ecb, by jednym przemowieniem, akurat ta firme wyelinowal z rynku?? wg ciebie to science fiction, po prostu zazdroszcze ci dobrego samopoczucia,;) a jako lekture polecam chocby taka klasyka jak k mitnick i "sztuka podstepu"
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2017, 15:56 przez sureshot, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

sureshot pisze:fundusze i banki tak umieja sie zabezpieczyc, ze przeed masowa upadloscia musi je ecb dodrukiem ratowac.., jak nie umiesz w sposob kulturalny rozmawiac, bez uzywania wulgaryzmow to sie zwyczajnie nie odzywaj
Dalej gadasz glupoty.

Tak, bo 300 mln funduszu i prezio banku siedza sobie z toba na forum i czekaja na zatrudnienie w USA o 14.30. hahah :)

Im ruch 100 czy 1000 punktowy nie zrobi NIC.

Doucz sie o tym co to jest fundusz i o metodach jego eksponowania oraz dystrybucji najlepiej z Austrackiej szkoly ekonomii bo to Hayek opracowal tak na prawde zasady dystrybucji funduszu znane do dzisiaj :)

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

co ma hayek wspolnego z krotkoterminowa spekulacja o ktorej rozmawiamy...., ty jestes w ogole trzezwy, czy tak sobie wstales, napisales co wiedziales o tym zeby nie grac na danych, a teraz probujesz ratowaC sie jakimis tekstami o szkole austriackiej, chyba zapisze sobie twoj post ku pamieci

Awatar użytkownika
dobryfxplayer
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: dobryfxplayer »

zmanipulowalem rynek wybijajac stopy :564:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Kusus kangurowi braklo 5 pips do 0.8
I to juz 2gi raz. Leze ze smiechu ;)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
dobryfxplayer
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: dobryfxplayer »

ale to nie koniec manipulacji. w poniedzialek, we wtorek, srode, czwartek...... tez bede manipulowal!
"Buy right, sit tight." - J. Livermore

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

sureshot pisze:co ma hayek wspolnego z krotkoterminowa spekulacja o ktorej rozmawiamy...., ty jestes w ogole trzezwy, czy tak sobie wstales, napisales co wiedziales o tym zeby nie grac na danych, a teraz probujesz ratowaC sie jakimis tekstami o szkole austriackiej, chyba zapisze sobie twoj post ku pamieci
Zapisz i sie doucz. Ja moglbym raczej zapytac o to co ma fundusz wspolnego, bank itp wspolnego z keotkoterminowa spekulacja. Myslisz ze oni sobie wciskaja tak jak ty na mt4 sell za 300 baniek i sie modla jak ty zeby zarobic 150zl ?:d

Ja sie nie musze bronic bo nikt mnie nie zaatakowal i nikt nie podwazyl tego co napisalem bo to co jest miedzy mna a toba to nawet ciezko nazwac dyskusja z racji tego ze gadasz glupoty :)

barabaszek

Nieprzeczytany post autor: barabaszek »

sureshot pisze:co ma hayek wspolnego z krotkoterminowa spekulacja o ktorej rozmawiamy...., ty jestes w ogole trzezwy, czy tak sobie wstales, napisales co wiedziales o tym zeby nie grac na danych, a teraz probujesz ratowaC sie jakimis tekstami o szkole austriackiej, chyba zapisze sobie twoj post ku pamieci
hayek z krotko terminowa spekulacja i w gole ze spekulacja mało wspolnego, natomiast wyjasnia przyczyny kryzysu i upadku Lehmana. :564:

Zablokowany