15000 km zrobiłem w tym miesiącu , wiec nie mam kiedy grać ... szkoda bo bardzo lubię
DayTrading: Czwartek 03.08.2017
Re: DayTrading: Czwartek 03.08.2017
No moze lepiej ... nie mam czasu siedzieć przy kompie, a zagranie zrobiłem za drobniaki ponad tydzien temu , dzis zajrzałem na wykres no i blado jest...
15000 km zrobiłem w tym miesiącu , wiec nie mam kiedy grać ... szkoda bo bardzo lubię

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
No tak hazard uzależnia
Ja tyle rocznie nie przejeżdżamnavik pisze:No moze lepiej ... nie mam czasu siedzieć przy kompie, a zagranie zrobiłem za drobniaki ponad tydzien temu , dzis zajrzałem na wykres no i blado jest...
15000 km zrobiłem w tym miesiącu , wiec nie mam kiedy grać ... szkoda bo bardzo lubię![]()
Ale w weekend zrobię z 500 km.
The only way is up
leechang pisze:USD/JPY Wykres m5.
Pozycja krotka, na wywalenie low, na sesji azjatyckiej lub początku europy.
Dołki wybite na końcówce USA, pięknie.
Teraz czekamy na korektę i po 0:30 można znowu shorta włączyć na azje...
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
Taka praca ...TsunamiPL pisze:Ja tyle rocznie nie przejeżdżamnavik pisze:No moze lepiej ... nie mam czasu siedzieć przy kompie, a zagranie zrobiłem za drobniaki ponad tydzien temu , dzis zajrzałem na wykres no i blado jest...
15000 km zrobiłem w tym miesiącu , wiec nie mam kiedy grać ... szkoda bo bardzo lubię![]()
![]()
Ale w weekend zrobię z 500 km.
Forex jest zajebisty ale trzeba mieć " umiar" . Ja muszę jeszcze bardzo dużo popracować nad swoją grą i swoimi zagraniami
u mnie granica bólu to MC
dlatego muszę " dymac kilometry", plus jest taki , że jezdzic tez zajebiscie lubie
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Lubię twój styl. Bardzo inteligentnie tradujesz i widać, że znasz zachowania rynku.leechang pisze:leechang pisze:USD/JPY Wykres m5.
Powodzenia
-- Dodano: czw 03-08-2017, 22:58 --
Panowie pytanie. Czy wykorzystujecie umocnienie PLN i zakup realnie funtów lub $ ?
The only way is up
Nie za wcześnie na kupowanie USD, gbp?TsunamiPL pisze:Lubię twój styl. Bardzo inteligentnie tradujesz i widać, że znasz zachowania rynku.leechang pisze:leechang pisze:USD/JPY Wykres m5.
Powodzenia
-- Dodano: czw 03-08-2017, 22:58 --
Panowie pytanie. Czy wykorzystujecie umocnienie PLN i zakup realnie funtów lub $ ?
TsunamiPL pisze:
Lubię twój styl. Bardzo inteligentnie tradujesz i widać, że znasz zachowania rynku.
Powodzenia
Dzięki
Kiedyś kupowałem tam gdzie dzisiaj sprzedaje , a sprzedawałem gdzie dzisiaj kupuje.
powodzonka
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
moim zdaniem ostatnie up, mające na celu wykoszenie sl, a potem szybki powrót.
ale to tylko moje fusy
-- Dodano: 03 sie 2017, 23:28 --
H1, chyba najlepiej obrazuje tendencję.
Jak źle to pokazałem, to niech autor wskaźnika wymierzy mi karę chłosty na dziedzińcu forex nawigatora
ale to tylko moje fusy
-- Dodano: 03 sie 2017, 23:28 --
H1, chyba najlepiej obrazuje tendencję.
Jak źle to pokazałem, to niech autor wskaźnika wymierzy mi karę chłosty na dziedzińcu forex nawigatora
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ponoć zawodowcy nie grają takich wydarzeń jak NFP w piątki, tylko otwierają piwo, chipsy i patrzą co się dzieje na rynku

The only way is up