ed
DayTrading: Czwartek 03.08.2017
Re: DayTrading: Czwartek 03.08.2017
uj 
ed
ed
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 03 sie 2017, 22:18 przez TGV2, łącznie zmieniany 1 raz.
"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!
- F-You Money
- Pasjonat

Co ty mnie pytasz. Ja ci nie podpowiem co i jak ci nie działafx-technik pisze:F-You FarciarzMathon pisze:Patrzac na H1/H4 to nie zrobiło niższego dołka a nawet wybroniło. ZObaczymy co dalej bedzieF-You Money pisze:ciekawe kto dziś rzeźnika na L zagrał, ze się tak posypał
technik jakaś nowa technika, teraz wlepiasz wykresy z jednym wsparciem i kolorową bombką, niestety na rzeźniku wsparcie nie zadziałało, i bombka niebieska do kupna też, pudło
Nie wiem co tobie nie zadziałało?
Najwyraźniej coś u ciebie nie działa.
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
https://www.bloomberg.com/news/articles ... hedge-fund
Ekspert od ropy zamyka swój główny fundusz hedgingowy po stracie -30% w czerwcu.
-- Dodano: czw 03-08-2017, 22:19 --
Wieczornym ostrożnym graniem doszedłem do 60% dniówki.
Ekspert od ropy zamyka swój główny fundusz hedgingowy po stracie -30% w czerwcu.
-- Dodano: czw 03-08-2017, 22:19 --
Wieczornym ostrożnym graniem doszedłem do 60% dniówki.
The only way is up
Zwracam honor z tą flagą - miałeś rację.TGV2 pisze:uj
ed
Dobry
Jak tam ekipa ? Dajecie radę?
Moje eski na Edku brane dużo nizej za " drobniaki " nie napawają optymizmem daje im jeszcze następny tydzień no moze dwa tygodnie , żeby wrocily na swoje miejsce . Potem zamykam .
Pozdrawiam i zielonych pipsów wszystkim .
Moje eski na Edku brane dużo nizej za " drobniaki " nie napawają optymizmem daje im jeszcze następny tydzień no moze dwa tygodnie , żeby wrocily na swoje miejsce . Potem zamykam .
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
To nie lepiej zamknąć?
Navik twardym trzeba być. Swapik dodatni więc jest dobrze.navik pisze:Dobry
The only way is up
-
barabaszek
Witaj,navik pisze:Dobry
jest jakaś cezura czasowa, która określa moment realizowania zysku/straty zamiast wartość/cena? Osobliwe podejście...Napisz coś więcej na ten temat
Ostatnio zmieniony 03 sie 2017, 22:35 przez barabaszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Aż miło popatrzećTGV2 pisze: ed
mylić, błądzić na fx jest normą u wszystkich grającychkarnak pisze:Zwracam honor z tą flagą - miałeś rację.TGV2 pisze:uj
ed
"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!