15000 km zrobiłem w tym miesiącu , wiec nie mam kiedy grać ... szkoda bo bardzo lubię

Ja tyle rocznie nie przejeżdżamnavik pisze:No moze lepiej ... nie mam czasu siedzieć przy kompie, a zagranie zrobiłem za drobniaki ponad tydzien temu , dzis zajrzałem na wykres no i blado jest...
15000 km zrobiłem w tym miesiącu , wiec nie mam kiedy grać ... szkoda bo bardzo lubię![]()
leechang pisze:USD/JPY Wykres m5.
Pozycja krotka, na wywalenie low, na sesji azjatyckiej lub początku europy.
Taka praca ...TsunamiPL pisze:Ja tyle rocznie nie przejeżdżamnavik pisze:No moze lepiej ... nie mam czasu siedzieć przy kompie, a zagranie zrobiłem za drobniaki ponad tydzien temu , dzis zajrzałem na wykres no i blado jest...
15000 km zrobiłem w tym miesiącu , wiec nie mam kiedy grać ... szkoda bo bardzo lubię![]()
![]()
Ale w weekend zrobię z 500 km.
Lubię twój styl. Bardzo inteligentnie tradujesz i widać, że znasz zachowania rynku.leechang pisze:leechang pisze:USD/JPY Wykres m5.
Dołki wybite na końcówce USA, pięknie.
Teraz czekamy na korektę i po 0:30 można znowu shorta włączyć na azje...
Nie za wcześnie na kupowanie USD, gbp?TsunamiPL pisze:Lubię twój styl. Bardzo inteligentnie tradujesz i widać, że znasz zachowania rynku.leechang pisze:leechang pisze:USD/JPY Wykres m5.
Dołki wybite na końcówce USA, pięknie.
Teraz czekamy na korektę i po 0:30 można znowu shorta włączyć na azje...
Powodzenia
-- Dodano: czw 03-08-2017, 22:58 --
Panowie pytanie. Czy wykorzystujecie umocnienie PLN i zakup realnie funtów lub $ ?
TsunamiPL pisze:
Lubię twój styl. Bardzo inteligentnie tradujesz i widać, że znasz zachowania rynku.
Powodzenia