prawda, dałem się ponieść. zamknąłem na spreadzie, jest strata na forumfx-technik pisze:Trochę za szybko!pedro pisze:no i okazja long na rzeźniku 145.29 stop - intraday
Daj im zejść i pokazać słabość niedźwiedzia.

dzięki Darek

prawda, dałem się ponieść. zamknąłem na spreadzie, jest strata na forumfx-technik pisze:Trochę za szybko!pedro pisze:no i okazja long na rzeźniku 145.29 stop - intraday
Ja dzisiaj tez kilka stowek w plecy..pedro pisze:prawda, dałem się ponieść. zamknąłem na spreadzie, jest strata na forumfx-technik pisze:Trochę za szybko!pedro pisze:no i okazja long na rzeźniku 145.29 stop - intraday
jeżeli się rynek nie rozrusza na pejsatej sesji, to będzie lypsztyk i brandzlowanie w miejscu : )Kusus pisze:
Ja dzisiaj tez kilka stowek w plecy..Jeszcze.
Bo o 19 bede zarobiony jak student po sesji
Ja do tego nigdy nie dojde. Po takich dniach jak sroda i czwartek kiedy to gram normalnie i max skupieniu i wyrabiam norme za caly miesiac wlacza sie u mnie nonszalancja i gram na pale mniej wiecej do 10% tego co zarobilem dnia poprzedniego bez wiekszej spiny, taki luzny FX day. Wchodzi 50 / 50pedro pisze:jeżeli się rynek nie rozrusza na pejsatej sesji, to będzie lypsztyk i brandzlowanie w miejscu : )Kusus pisze:
a co do stowek w plecy, to niby nieodzowna część tej działalności, ale gdyby tak wejść na ten level wyżej odrzucić naiwność, i trejdować tylko 100% sygnały? ... hmm.... jeszcze odrobina i może do tego dojdę : )
każdy inaczej do tego podchodzi... ja się boję swojej nonszalancji, bo mam bardzo, ale to bardzo dużą wyobraźnię i wiele już doświadczyłem efektów mojej nonszalancjiKusus pisze:Ja do tego nigdy nie dojde. Po takich dniach jak sroda i czwartek kiedy to gram normalnie i max skupieniu i wyrabiam norme za caly miesiac wlacza sie u mnie nonszalancja i gram na pale mniej wiecej do 10% tego co zarobilem dnia poprzedniego bez wiekszej spiny, taki luzny FX day. Wchodzi 50 / 50pedro pisze:jeżeli się rynek nie rozrusza na pejsatej sesji, to będzie lypsztyk i brandzlowanie w miejscu : )Kusus pisze:
a co do stowek w plecy, to niby nieodzowna część tej działalności, ale gdyby tak wejść na ten level wyżej odrzucić naiwność, i trejdować tylko 100% sygnały? ... hmm.... jeszcze odrobina i może do tego dojdę : )
Wynika to z tego ze:
"aa zarobiony jestem i nie chce mi sie czekac 4 godziny na fajny sygnal, wczoraj weszlo 300 pipsow to wejde i niech sie dzieje co chce, 5-15 % wtopy zarobku z dnia poprzedniego nie boli"
Nie można tego inaczej nazwać.fx-technik pisze:
PS. Tomasz, nie obraź się za "bazgroły" - nie krytykuję, tylko tak to nazywam.