Bo ja stosuję AMMTomasz196407 pisze:"1000 jest moim targetem"
i jeszcze wtóruja ci że dobrze robisz , nno gratki Bemo
oczywiscie nie 1000 target tylko 200 pip sl
jak widać także elementy paniki się pojawiły (straty)
ale jestem nastawiony va bank
Bo ja stosuję AMMTomasz196407 pisze:"1000 jest moim targetem"
ciezko prowadzi sie z toba dialog. odpisales mi cos i nic z tego nie rozumiemTomasz196407 pisze:-- Dodano: 28 lip 2017, 12:11 --Kusus pisze:moim 2000 docelowo, mam kilka takich pozycji otwartych np w grudniu, lutymTomasz196407 pisze:"1000 jest moim targetem"
i jeszcze wtóruja ci że dobrze robisz , nno gratki Bemoale czesc mniejszych pozycji gram DT i o tych wiekszych nawet nie wspominam.
Cos zlego jest w graniu z targetem 1000 2000 czy 3000 pipsow?
Tomasz196407 pisze:"1000 jest moim targetem"
Nie wiem kto mu wtóruje?Tomasz196407 pisze: i jeszcze wtóruja ci że dobrze robisz , nno gratki Bemo
Na edku rozbudowana korekta może się tworzyć, jak nie zmiana trenduTsunamiPL pisze:Myślę, że dzisiaj $ się osłabi eur/usd, gbp/usd rozbiją sufit.![]()
Ale nie gram pod tą analizę. Dopiero jak się zrealizuje to sprzedaję eur/usd.
tez tego ni h ,... nie pojmuje ale przyjmuje jako .... lBemowo1 pisze:Na edku rozbudowana korekta może się tworzyć, jak nie zmiana trenduTsunamiPL pisze:Myślę, że dzisiaj $ się osłabi eur/usd, gbp/usd rozbiją sufit.![]()
Ale nie gram pod tą analizę. Dopiero jak się zrealizuje to sprzedaję eur/usd.
kabel...... możliwy zjazd do retestu kanału na tygodniowym
Zakładam, że dobre efekty z DSWS będą w równoległym stosowaniu tasiemek i DSWS, jestem na etapie sprawdzania tego. Postaram się poprawićfx-technik pisze: A, że nie chce, tylko podoba mu się jego zabawa, to nikt nie poradzi.
h,... pisze się przez ch, chyba że Hel masz na myśliTomasz196407 pisze: tez tego ni h ,... nie pojmuje ale przyjmuje jako .... l
Darek co innego rozmawialiśmy w realu co innego teraz piszesz,fx-technik pisze:Nie wiem kto mu wtóruje?Tomasz196407 pisze: i jeszcze wtóruja ci że dobrze robisz , nno gratki Bemo
Seba traduje hobbystycznie i nie ma na to czasu, dlatego się tylko bawi.
Wczoraj wziął trade z DSWS, który mu powinien zarobić.
Ale, Seba nie grał tak naprawdę zasad DSWS, tylko swoje własne.
Dlatego nie wziął zysku, nie ustawił TP z DSWS.
Pomimo tego, Seba jest w porzo, jako człowiek.
A, że nie chce, tylko podoba mu się jego zabawa, to nikt nie poradzi.
Dziękuję nie, nie będzie mnieTolmonnika pisze:IMPOV Początek korekty na dax-ie![]()
![]()
s/l12122 tp 12290
powodzenia