DayTrading: Piątek 28.07.2017
- nowy joker
- Pasjonat
Re: DayTrading: Piątek 28.07.2017
Jeśli o daxa chodzień to ja widzę w tym tygodniu poziom 11828 a sp500 odbije 2490 - lub 2500 jak to jegomość highend mówił chodź mam nadzieje ze dojda do 2499 i highend nie będzie miał racji . A później widział bym lustrzane odbicie jeśli chodzi o daxa i sp500 juz tak kiedyś było dax pójdzie na nowe maxy a sp500 korekta 23xx i atak na 2650 a dax do 8000 nawet bym powiedział ale to tylko moje chore mysli
ja nie musze mieć racji, to nie ja wyznaczam to czy mam racje, ja tylko przekazuje to co odkryłem na wykresie stosując magiczne narzędzia
a czy mam racje, czy nie mam racji to w ogóle nie ma żadnego znaczenia.
Fajna by była taka mega głęboka korekta na sp500, z poziomu 2500 do poziomu 1600 na przykład. Każdemu by się to podobało, he?

Fajna by była taka mega głęboka korekta na sp500, z poziomu 2500 do poziomu 1600 na przykład. Każdemu by się to podobało, he?

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- nowy joker
- Pasjonat
Po odbiciu 2650 wszystko jest możliwehighend pisze:ja nie musze mieć racji, to nie ja wyznaczam to czy mam racje, ja tylko przekazuje to co odkryłem na wykresie stosując magiczne narzędzia![]()
kabel prawdopodobnie tak, ale to raczej ostatnie podskoki.
co miałem zamknąłem, może niżej coś otworzę.
Edek korekta
co miałem zamknąłem, może niżej coś otworzę.
Edek korekta

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dadas,fx-technik pisze:Niniejszym zwracam się z serdeczną prośbą do wszystkich moich adwersarzy, żeby nie głosili nieprawdy.
Trady pokazywałem nieraz, chociaż ostatnio unikam ich pokazywania, ponieważ jest to
sprzeczne z regulaminem tego wątku. Pokazanie wykresu Balance jest także sprzeczne
z regulaminem tego wątku, w związku z czym przepraszam, że to zrobiłem.
Inaczej mówiąc, proszę uprzejmie wszystkich moich adwersarzy, żeby
się serdecznie od mojej osoby xxxx!
A jeżeli nie potrafią, to jeden kolega zapodawał wczoraj zaproszenie do siebie na rozmowę!
Chyba, że mnie aż tak kochają, że beze mnie żyć nie potrafią.
-- Dodano: 28 lip 2017, 12:14 --
Trochę za szybko!pedro pisze:no i okazja long na rzeźniku 145.29 stop - intraday
Daj im zejść i pokazać słabość niedźwiedzia.
Używanie słowa "serdecznie" z wulgaryzmem nie sprawia, że sam wulgaryzm jest mile widziany na forum. Dlatego opanuj emocje

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu