A co z tym lewar ma wspólnego?waller pisze:"Magia" lewara co?
Każe ktoś komuś grać na maksa?
Raczej głupota i brak myślenia.
A co z tym lewar ma wspólnego?waller pisze:"Magia" lewara co?
To nie wina lewara, dzięki niemu do tych pozycji zarabiałeś, tak samo ja zarabiałem dzięki lewarowi. Tak coś czułem że jak otworze te pozycje to mnie przewiezie. btw. obejrzałem to nagranie Mac Walena, dobry komentarz dał do tego. Chociaż osobiście wolałbym żeby nie było żadnych limitów, powinni zwiększyć nawet na 1:500 albo znieść limity w ogóle.waller pisze:"Magia" lewara co?
Nie głupota a ludzka psychika.fx-technik pisze:A co z tym lewar ma wspólnego?waller pisze:"Magia" lewara co?
Każe ktoś komuś grać na maksa?
Raczej głupota i brak myślenia.
Większy lewar, więcej narybka. Sto razy bardziej wolę otworzyć 5 pozycji bez SL i bez lewara niż jedną z SL i z lewarem. Póki co nie mogę tego robić bo mnie ogranicza zbyt niski depozyt, ale kiedyś.-rookie- pisze:To nie wina lewara, dzięki niemu do tych pozycji zarabiałeś, tak samo ja zarabiałem dzięki lewarowi. Tak coś czułem że jak otworze te pozycje to mnie przewiezie. btw. obejrzałem to nagranie Mac Walena, dobry komentarz dał do tego. Chociaż osobiście wolałbym żeby nie było żadnych limitów, powinni zwiększyć nawet na 1:500 albo znieść limity w ogóle.waller pisze:"Magia" lewara co?
Nie pamiętam, ale dobrze że to DD mam tutaj, tydzień przed tym jak planowałem grać na większym koncie. Fuck. Może to masochizm, nie wiem, albo głupota. Mogłem odpuścić i pisałem o tym w myfxbook o 15:30 że to będzie zły pomysł otwierać kolejne pozycje, ale chyba tak musiało być...jackub pisze:rookie, proszę powiedz mi mi co tobą kierowało kiedy brałeś szorty na edku i longi na Uj-ku... wytłumacz mi DLACZEGO... tylko proszę bez tekstów że na "pałę itp", bo to tylko cię ośmiesza... sprobuj sobie przypomnieć...
Nie, to nie jest właściwe podejście do tematu.waller pisze:No i właśnie chodzi o to, że bez lewara albo byś zamknął to kiedyś bo brakłoby Ci gotówki albo byś wyszedł kieeedyś na swojefx-technik pisze:A w realu traciłem nie z powodu lewara, tylko z powodu grania bez SL i dokładania pozycji, gdy cena szła przeciwko nim.