Ja tam nie widzę żadnych dobrych wejść.trader pisze:Raptem 2 dobre wejścia. Reszta na pałę...-rookie- pisze:Pozycje z dzisiaj. Order tracer.
Wszystkie są na "uda" - uda się, albo nie uda...
Ja tam nie widzę żadnych dobrych wejść.trader pisze:Raptem 2 dobre wejścia. Reszta na pałę...-rookie- pisze:Pozycje z dzisiaj. Order tracer.
No i obecnie znowu jesteś ugotowany...-rookie- pisze:Ok, zgoda, wygląda to źle pod tym względem. Specjalnie sprawdziłem to jeszcze raz teraz, i zrobiłem opis jak ja to widzę. Niektóre wejście są wg mojej metody w miarę ok, ale niektóre są bardzo ryzykowne i w niektórych przypadkach skończyło się dobrze, a w niektórych momentach mnie przewiozło i miałem duże DD, żeby potem zamknąć na BE. Jeszcze nie mam dopracowanych zasad, na niektóre signal bar w ogóle nie powinienem otwierać pozycji a otworzyłem. W ogóle to powinienem próbować wchodzić na knotach, po dobrych cenach, a nie jak tutaj byle jak.
Pociesz się, że nie ty jeden.nemoofx pisze:w jedną dobę straciłem cały zysk który wypracowałem przez miesiąc gry. nie idź tą drogą gdybym nie poszedł po rozum do głowy w chwili obecnej byłbym wyczyszczony do zera, nie idź tą drogą. Zaczynam od początku mam jeszcze 2 miesiące wolnego wiec się jeszcze nie poddaje ale jestem zły na siebie ze całym depozytem zagrałem jeden walorto trzeba mieć łeb żeby myśleć iż się uda, nie udało się straciłem nie idź tą drogą .
Chłopie, grając tak jak ty grasz, to jedna akcja, mniej niż sekunda,-rookie- pisze:nemoofx, wrzuć wykres, pokaż te pozycje, jeśli możesz.