next

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Re: next

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

trader pisze:
-rookie- pisze:Pozycje z dzisiaj. Order tracer.
Raptem 2 dobre wejścia. Reszta na pałę...
Ja tam nie widzę żadnych dobrych wejść.
Wszystkie są na "uda" - uda się, albo nie uda...
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

-rookie-
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: -rookie- »

Ok, zgoda, wygląda to źle pod tym względem. Specjalnie sprawdziłem to jeszcze raz teraz, i zrobiłem opis jak ja to widzę. Niektóre wejście są wg mojej metody w miarę ok, ale niektóre są bardzo ryzykowne i w niektórych przypadkach skończyło się dobrze, a w niektórych momentach mnie przewiozło i miałem duże DD, żeby potem zamknąć na BE. Jeszcze nie mam dopracowanych zasad, na niektóre signal bar w ogóle nie powinienem otwierać pozycji a otworzyłem. W ogóle to powinienem próbować wchodzić na knotach, po dobrych cenach, a nie jak tutaj byle jak.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

-rookie- pisze:Ok, zgoda, wygląda to źle pod tym względem. Specjalnie sprawdziłem to jeszcze raz teraz, i zrobiłem opis jak ja to widzę. Niektóre wejście są wg mojej metody w miarę ok, ale niektóre są bardzo ryzykowne i w niektórych przypadkach skończyło się dobrze, a w niektórych momentach mnie przewiozło i miałem duże DD, żeby potem zamknąć na BE. Jeszcze nie mam dopracowanych zasad, na niektóre signal bar w ogóle nie powinienem otwierać pozycji a otworzyłem. W ogóle to powinienem próbować wchodzić na knotach, po dobrych cenach, a nie jak tutaj byle jak.
No i obecnie znowu jesteś ugotowany...
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).

nemoofx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nemoofx »

w jedną dobę straciłem cały zysk który wypracowałem przez miesiąc gry. nie idź tą drogą gdybym nie poszedł po rozum do głowy w chwili obecnej byłbym wyczyszczony do zera, nie idź tą drogą. Zaczynam od początku mam jeszcze 2 miesiące wolnego wiec się jeszcze nie poddaje ale jestem zły na siebie ze całym depozytem zagrałem jeden walor :x to trzeba mieć łeb żeby myśleć iż się uda, nie udało się straciłem nie idź tą drogą . :roll:

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

nemoofx pisze:w jedną dobę straciłem cały zysk który wypracowałem przez miesiąc gry. nie idź tą drogą gdybym nie poszedł po rozum do głowy w chwili obecnej byłbym wyczyszczony do zera, nie idź tą drogą. Zaczynam od początku mam jeszcze 2 miesiące wolnego wiec się jeszcze nie poddaje ale jestem zły na siebie ze całym depozytem zagrałem jeden walor :x to trzeba mieć łeb żeby myśleć iż się uda, nie udało się straciłem nie idź tą drogą . :roll:
Pociesz się, że nie ty jeden.
Prawdopodobnie 99,9% tak kiedyś zrobiło, i to nie jeden raz!
Są nawet tacy, co dopłacali do konta, żeby nie zaliczyć MC, i jeszcze dokładali, żeby wyjść na swoje.... :564:
Ostatnio zmieniony 19 lip 2017, 19:30 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.

-rookie-
Maniak
Maniak

nemoofx, wrzuć wykres, pokaż te pozycje, jeśli możesz.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

-rookie- pisze:nemoofx, wrzuć wykres, pokaż te pozycje, jeśli możesz.
Chłopie, grając tak jak ty grasz, to jedna akcja, mniej niż sekunda,
której nie zdąrzysz zobaczyć spowoduje, że nie tylko stracisz, ale będziesz musiał dopłacić, i to niemało!
I to się stanie dokładnie wtedy, kiedy ty będziesz pewny swego i beztrosko skalpował bez SL.
Zresztą, wtedy to i SL mało pomoże.

-rookie-
Maniak
Maniak

:doh:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

jackub

Nieprzeczytany post autor: jackub »

... ooops! ...

waller

Nieprzeczytany post autor: waller »

"Magia" lewara co? :x

Zablokowany