XTB
Witam.
W grudniu 2005 roku, jak zaczynałem z FX był program w TVN24 o Forexie. W programie występował Pan z XTB, który pokazywał jak łatwo i szybko zarabia się pieniądze na FX. W pół godzinki grajac na demo 3 lotami zarobił 300$
Obaj Panowie (Pan Redaktor i Pan z XTB) zachwycali się jak to łatwo zarabia się na Forexie i że każdy tak może, przy okazji zachwalając platformę X-Trader oraz brokera XTB
Jednakże, na pytanie Pana Redaktora czy Pan z XTB też ma otwarte konto real w XTB, Pan z XTB trochę się zmięszał i w końcu wyksztusił, że aktualnie nie i nie chce podawać nazwy brokera, u którego ma otwarte konto real. Jak dla mnie więcej nie musiał mówić, wniosek nasuwa się sam 
Pozdrawiam
Karol Marchewka
W grudniu 2005 roku, jak zaczynałem z FX był program w TVN24 o Forexie. W programie występował Pan z XTB, który pokazywał jak łatwo i szybko zarabia się pieniądze na FX. W pół godzinki grajac na demo 3 lotami zarobił 300$

Pozdrawiam
Karol Marchewka
-
- Gaduła
Witam,
mam krotkie pytanie: luka cenowa a SL w XTB
otworzylem wczoraj pozycje sell: w20pln
ustawilem SL i TP
dzis xtb otworzyl w20pln z luka cenowa 12 pipsow ponizej mojego TP ale zamknal pozycje zgodnie z moim TP
czy to jest w porzadku czy tez nalezy reklamowac?
Gdyby bylo odwrotnie, tzn. ze otwarcie np powyzej mojego SL, to zostalby zaliczony kurs otwarcia, czy moj SL?
Prosze o komentarz
mam krotkie pytanie: luka cenowa a SL w XTB
otworzylem wczoraj pozycje sell: w20pln
ustawilem SL i TP
dzis xtb otworzyl w20pln z luka cenowa 12 pipsow ponizej mojego TP ale zamknal pozycje zgodnie z moim TP
czy to jest w porzadku czy tez nalezy reklamowac?
Gdyby bylo odwrotnie, tzn. ze otwarcie np powyzej mojego SL, to zostalby zaliczony kurs otwarcia, czy moj SL?
Prosze o komentarz
No coz, dostalem oficjalna odpowiedz od xtb, dalszy komentarz zbyteczny ...
---------------------------------------------------------------------
WItam Serdecznie
Zlecenia TP zawsze są realizowane zgodnie z ceną TP niezależnie od tego czy cena ta znajdowała się w luce cenowej, czy też podczas działającego rynku.
W przypadku zleceń SL realizowane, w momencie występienia luki cenowej zlecenia realizowane są po pierwszej cenie rynkowej.
Departament Obsługi Klienta
X-Trade Brokers Dom Maklerski S.A.
WItam Serdecznie
Zlecenia TP zawsze są realizowane zgodnie z ceną TP niezależnie od tego czy cena ta znajdowała się w luce cenowej, czy też podczas działającego rynku.
W przypadku zleceń SL realizowane, w momencie występienia luki cenowej zlecenia realizowane są po pierwszej cenie rynkowej.
Departament Obsługi Klienta
X-Trade Brokers Dom Maklerski S.A.