woj55 pisze:warmia pisze:Jeśli jest tu chociaż jedna osoba nauczona przez Dadasa skutecznego tradingu i to tu oświadczy ten post będzie moim ostatnim.
P.S. Nie uwzględniam jakichś nicków z czapki.
oczywiscie nie ma takich bo byc nie moze, choc jednak kazdy musi potwierdzic ze technik jest az przeladowany wiedza na temat An.Techn. Strzela jak z karabinu na kazdy chociazby niuans przedstawiony przez rozmowce. Taka wiedze kazdy z nas powinien posiasc ale tez niekoniecznie, dlatego ze to nie wystarcza do osiagniecia sukcesu.Jak wiecie, jest cala masa aspektow ktoe toruja droge do wygrywania na forexie ale nigdy sama AT. a na dodatek tak nieczytelna jak na jego obrazkach.Kazdy zauwazyl ze jak sie oglada sie rysunki Bemowo a jeszcze wczesniej zaby, to inna bajka lacznie z ich komentarzami.
Nie bierz tego emocjonalnie proszę.
To co piszesz świadczy, że nie umiesz czytać wykresu, nie rozumiesz go, walczysz z nim.
Używasz jakiś wymysłów, teorii, swoich pomysłów, a nie rzeczywistości rynku.
Nie mówię, że tak się nie da, tylko trzeba dbać o RR i nie przejmować się stratami.
Ja pokazuję cały trade rozpisany przed jego zaistnieniem, a ty, i inni, tego nie widzicie.
Dlaczego?
Ponieważ wasz umysł nie może się pogodzić z tym, że nie ma racji.
Ja już się nauczyłem, że ja nic nie wiem i nie mam żadnej racji.
Rację ma zawsze wykres.