nie.... cały czas jestem w czarnej murzyńskiejfx-technik pisze:Ale teraz lepiej tradujesz, co?PipsKong pisze:ja bym bardzo chciał się czegoś od Dadasa nauczyć , ale on tak tłumaczy ze ja go nadal nie rozumiem bo on porusza wiele kwestii na raz ;/
ale pojęcie o ruchach cen to ma plus do tego żelazne zasady działania i mamy przepis na Tradera
DayTrading: Piątek 16.06.2017
Re: DayTrading: Piątek 16.06.2017
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
shogomad pisze:woj55 pisze:oczywiscie nie ma takich bo byc nie moze, choc jednak kazdy musi potwierdzic ze technik jest az przeladowany wiedza na temat An.Techn. Strzela jak z karabinu na kazdy chociazby niuans przedstawiony przez rozmowce. Taka wiedze kazdy z nas powinien posiasc ale tez niekoniecznie, dlatego ze to nie wystarcza do osiagniecia sukcesu.Jak wiecie, jest cala masa aspektow ktoe toruja droge do wygrywania na forexie ale nigdy sama AT. a na dodatek tak nieczytelna jak na jego obrazkach.Kazdy zauwazyl ze jak sie oglada sie rysunki Bemowo a jeszcze wczesniej zaby, to inna bajka lacznie z ich komentarzami.warmia pisze:Jeśli jest tu chociaż jedna osoba nauczona przez Dadasa skutecznego tradingu i to tu oświadczy ten post będzie moim ostatnim.
P.S. Nie uwzględniam jakichś nicków z czapki.
No przecież napisałęm,że ja jestem ? Co ty ślepy ? Przeczytaj moje dwa poprzednie posty w tym temacie
Opisałem jak to jest być uczniem Dadasa
- fx-technik
- Fanatyk
Bo nie masz planu, miotasz się i nie wiesz co robić.PipsKong pisze:nie.... cały czas jestem w czarnej murzyńskiejfx-technik pisze:Ale teraz lepiej tradujesz, co?PipsKong pisze:ja bym bardzo chciał się czegoś od Dadasa nauczyć , ale on tak tłumaczy ze ja go nadal nie rozumiem bo on porusza wiele kwestii na raz ;/
ale pojęcie o ruchach cen to ma plus do tego żelazne zasady działania i mamy przepis na Tradera
Jeżeli interesuje cię inwestowanie w dłuższym terminie, no najpierw obadaj, gdzie jest twój rynek i potencjał.
Na Edku raczej nie.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
To ja ci się dziwie, że się jeszcze nie zapisałeś na szkoleniePipsKong pisze:nie.... cały czas jestem w czarnej murzyńskiejfx-technik pisze:Ale teraz lepiej tradujesz, co?PipsKong pisze:ja bym bardzo chciał się czegoś od Dadasa nauczyć , ale on tak tłumaczy ze ja go nadal nie rozumiem bo on porusza wiele kwestii na raz ;/

Chyba najwyższy czas, nie uważasz?
twoja odpowiedz to same bzdury, niestety
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
- fx-technik
- Fanatyk
PipsKong, problem leży w twojej psychice.
Ty nie masz psychiki inwestora długoterminowego.
Ty się miotasz.
A inwestor długoterminowy nie może być traderem - to jest sprzeczność.
Ty się miotasz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Pipsi ciągle kawa z cukrem? Ja trzymam "twoje" 1,11595 S.
Wyluzujcie wszyscy. Ja obejrzałem filmik Dadasa ze stopki. Jak można to proszę o więcej. Najlepiej na wykresie live. Inni też mogą to zrobić i można porównać kto ma statystycznie więcej racji. Chętnie obejrzę wasze tłumaczenia wykresów. Pokora powinna być tutaj priorytetem.
Wyluzujcie wszyscy. Ja obejrzałem filmik Dadasa ze stopki. Jak można to proszę o więcej. Najlepiej na wykresie live. Inni też mogą to zrobić i można porównać kto ma statystycznie więcej racji. Chętnie obejrzę wasze tłumaczenia wykresów. Pokora powinna być tutaj priorytetem.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
generalnie wolałbym być traderem i zbierać dniówki, ale to mi zupełnie nie idzie....fx-technik pisze:PipsKong, problem leży w twojej psychice.
Ty się miotasz.
a w long terminie to jeszcze sobie jakoś radzę, ale na profit muszę czasami czekać pół roku ....
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Słyszałeś? Od jutra zaczynasz na M5 albo M1PipsKong pisze:
nie.... cały czas jestem w czarnej murzyńskiej

Nie bardzo rozumiem czemu na D1 nie da sie zarabiać ale niech to

Pewnie "koślawe" świeczki/formacje itd.

też tak mam.PipsKong pisze:generalnie wolałbym być traderem i zbierać dniówki, ale to mi zupełnie nie idzie....fx-technik pisze:PipsKong, problem leży w twojej psychice.
Ty się miotasz.
a w long terminie to jeszcze sobie jakoś radzę, ale na profit muszę czasami czekać pół roku ....
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.