shogomad pisze:woj55 pisze:warmia pisze:Jeśli jest tu chociaż jedna osoba nauczona przez Dadasa skutecznego tradingu i to tu oświadczy ten post będzie moim ostatnim.
P.S. Nie uwzględniam jakichś nicków z czapki.
oczywiscie nie ma takich bo byc nie moze, choc jednak kazdy musi potwierdzic ze technik jest az przeladowany wiedza na temat An.Techn. Strzela jak z karabinu na kazdy chociazby niuans przedstawiony przez rozmowce. Taka wiedze kazdy z nas powinien posiasc ale tez niekoniecznie, dlatego ze to nie wystarcza do osiagniecia sukcesu.Jak wiecie, jest cala masa aspektow ktoe toruja droge do wygrywania na forexie ale nigdy sama AT. a na dodatek tak nieczytelna jak na jego obrazkach.Kazdy zauwazyl ze jak sie oglada sie rysunki Bemowo a jeszcze wczesniej zaby, to inna bajka lacznie z ich komentarzami.
No przecież napisałęm,że ja jestem ? Co ty ślepy ? Przeczytaj moje dwa poprzednie posty w tym temacie

Kuba, prawda jest taka, że to głównie jest Twoja zasługa.
Ty się nauczyłeś, bo bardzo tego chciałeś i poświęciłeś mnóstwo czasu, zaangażowania i kombinowania.
Ja cię tylko popchnąłem i pokierowałem.
Gdyby z Twojej strony nie było tej woli, to byś nadal płakał jak PipsKong.
Bo on miał jedno spotkanie ze mną, nic nie zrozumiał i się poddał starym schematom.
Bo tak mu wygodniej.
Ty się nie bałeś zmian i pokonania siebie samego.