Jedna osoba mówi, że jesteś koniem. Można zignorować. dwie mówią, oj tam to przypadek co oni wiedzą, ale jak mówi dziesięć, to warto by podnieść stopy i sprawdzić czy nie ma tam kopyt.fx-technik pisze:Albo ja nie rozumiem polskiego, albo ty.warmia pisze: Podejrzewam , ze sam nie bardzo wie o co w nich chodzi - nie mówiąc o innych.
Dla mnie stwierdzenie, że autor sam nie bardzo wie o co w jego systemie chodzi, jest jednoznaczne.
DayTrading: Piątek 09.06.2017
- F-You Money
- Pasjonat
Re: DayTrading: Piątek 09.06.2017
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
- fx-technik
- Fanatyk
Nie ma.F-You Money pisze:Jedna osoba mówi, że jesteś koniem. Można zignorować. dwie mówią, oj tam to przypadek co oni wiedzą, ale jak mówi dziesięć, to warto by podnieść stopy i sprawdzić czy nie ma tam kopyt.fx-technik pisze:Albo ja nie rozumiem polskiego, albo ty.warmia pisze: Podejrzewam , ze sam nie bardzo wie o co w nich chodzi - nie mówiąc o innych.
Dla mnie stwierdzenie, że autor sam nie bardzo wie o co w jego systemie chodzi, jest jednoznaczne.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Jest za to poczucie humoru.fx-technik pisze: Nie ma.

- fx-technik
- Fanatyk
Farciarz, GBPJPY jest dla mojego systemu niegrywalnym instrumentem na chwilę obecną.
Jak i wszystkie instrumenty oparte o GBP.
To jest podejście rozsądne, a nie hazard, jak ty uprawiasz.
-- Dodano: 09 cze 2017, 19:44 --
No, to mogę się mylić.
Ale, także każdy inny może się też mylić!
Jak i wszystkie instrumenty oparte o GBP.
To jest podejście rozsądne, a nie hazard, jak ty uprawiasz.
-- Dodano: 09 cze 2017, 19:44 --
Wiesz, ostatnio jest dużo na temat, że rzeczywistość nie jest tym, co nam się wydaje.warmia pisze:Jest za to poczucie humoru.fx-technik pisze: Nie ma.
No, to mogę się mylić.
Ale, także każdy inny może się też mylić!
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Pachnie mi to "przedsmiertnym" wysiłkiem.
Kra, kra, kra...
Kra, kra, kra...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tomasz
coś tam wpadło na ujku dzięki
bardziej zarobiłem na złotku pisałem dziś ze gold idzie na 12666 i o odwrocie
dziś dzień bardzo udany
coś tam wpadło na ujku dzięki
bardziej zarobiłem na złotku pisałem dziś ze gold idzie na 12666 i o odwrocie
dziś dzień bardzo udany

Zolo pisze:Mario! Sugerujesz żeby rozjaśnić mu w głowie? he heMarioDM pisze:Haha. Właśnie. Też zauważyłem, że w dziale DT obowiązuje tendencja do chwalenia się zyskami i do tego byc może wirtualnymi. Nie chcę się nikogo czepiać bo zacząłem tu wpadać po kilkuletniej przerwie aby pogadać po prostu z takimi samymi zapaleńcami jak ja, ale zauważyłem już kilkakrotnie śmieszną sytuację. Jakiś forumowicz pisze np. "na tym instrumencie to bierzcie s bo ja biorę. Godzinę później ten instrument jest o 20 lub 30 pipsów wyżej i ten sam osobnik pisze "dniówka zarobiona", albo coś w tym stylu. Więc albo jest wyjątkowo złośliwą mendą i podpuszcza innych celowo na straty, albo ściemnia z tymi zyskami. Mam nadzieję, że właściwa jest druga opcja. Gdyby była to opcja pierwsza to nic tylko takiego dopaść i zrobić ognisko na głowie.Tomasz196407 pisze:
Fajnie to wszystko sie czyta z boku,
każdy zarabia,
ma super system, tu sie nauczył, tu zapłacił
tylko jest jedno ale???
jakie??
WSZYSTKO JEST PO CZASIE
Wybory wczorajsze, można przejrzec wczoraj co kto pisał,
w czym był
nagle rano zrobili wszystkie zarobione trejdy,
Pieknie
ale co z tego
Zauwazylem to ze tsunami czesto tak mowi:) zawsze zarobiony

Brawo Kerad! Też miałem golda rozrysowanego choć ja złapałem trochę wyżej na L. Ale odbije...
dzięki zoloZolo pisze:Brawo Kerad! Też miałem golda rozrysowanego choć ja złapałem trochę wyżej na L. Ale odbije...

i pozamykałem pozycje mam jeszcze WTI z racji "choroby" ale na plus krótką
Gdzie ty Kerad mozesz miec teraz pozycje s na wti zyskowna Wez mi ty powiedz