Załóż ten dziennik. Nie będziemy się śmiali.PipsKong pisze:nie bo będą się śmiać że się nie trzymam ku... AT albo średnich albo innego szajsuTsunamiPL pisze:Kong załóż dziennik long term trading.
DayTrading: Czwartek 01.06.2017
Re: DayTrading: Czwartek 01.06.2017
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
no cel miałem na 500 punktów chociaż , ale za dużo się naczytałem o łamaniu poziomu 1.00 ;/TsunamiPL pisze:Szkoda że tych 2 lotów z 1.04 nie dotrzymałeś dłużej, bo nikt by się dzisiaj nie śmiałPipsKong pisze:nie bo będą się śmiać że się nie trzymam ku... AT albo średnich albo innego szajsuTsunamiPL pisze:Kong załóż dziennik long term trading.
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
A co teraz z tym edkiem ? Ma spadać czy róść ? Jaka wizja ?PipsKong pisze:
no cel miałem na 500 punktów chociaż , ale za dużo się naczytałem o łamaniu poziomu 1.00 ;/
Trust no bit**es.
ostatnie S mi zostało więc będzie rosło ;/ to tylko tak z przeczucia , ale fundamenty o tym też mówią ( USA nie chce słabego a Niemcy niech ich szlag ) ........MarioDM pisze:A co teraz z tym edkiem ? Ma spadać czy róść ? Jaka wizja ?PipsKong pisze:
no cel miałem na 500 punktów chociaż , ale za dużo się naczytałem o łamaniu poziomu 1.00 ;/
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Mam pomysł !PipsKong pisze:
ostatnie S mi zostało więc będzie rosło ;/ to tylko tak z przeczucia , ale fundamenty o tym też mówią ( USA nie chce słabego a Niemcy niech ich szlag ) ........
Zawołajmy razem : "edek spadaj, edek spadaj !!!"
Trust no bit**es.
- F-You Money
- Pasjonat
uważaj, bo ci się sprawdzi 

Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
edek idealnie sie odbił od moich poziomów o których piosałem przed południem , jedziemy dalej l , kabel tez ładnie profituje ., bo grac to trzeba umić:))
Ja mam nadzieję że spadać i widzę to tak:MarioDM pisze:A co teraz z tym edkiem ? Ma spadać czy róść ? Jaka wizja ?PipsKong pisze:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To jest twoje zyczenie bo masz pozycje otwart ą ale pamietaj siedzisz w matni i ten poziom może Ciebie wykończyć:))Zolo pisze:Ja mam nadzieję że spadać i widzę to tak:MarioDM pisze:A co teraz z tym edkiem ? Ma spadać czy róść ? Jaka wizja ?PipsKong pisze:
Edek tylko s